Annonse

DANIEL FRANCK

Hei igjen, fininger ♥

Guess what?? Legenden Daniel Franck har kommet med egen kolleksjon, noe jeg har skikkelig sansen for, og nettbutikken er nå åpen. Vi nærmer oss vintersesongen med stormskritt, og det er på tide på gå til innkjøp av nytt og fresht vintertøy. Jeg digger visjonen bak kolleksjonen, og ikke minst produktene. Denne jakken (her) f.eks, er på vei til meg nå, og jeg gleder meg til å bruke den når vi vender snutene mot fjellet i vinter. 
Jeg anbefaler alle å sjekke ut kolleksjonen, og i tillegg får dere deilige lesere 30% rabatt på alt i handlekurven, ved å benytte dere av rabattkoden; VIPSEPT30 

 

Ta også gjerne en titt på facebooksiden HER. Mye herlig info, konkurranser og annet juice for alle oss som setter pris på kvalitetstøy i bakken. Hurraa!

Nå skal jeg møte min kjære Belinda. Vi har mye skravling å ta igjen, og i tillegg skal vi diskutere litt Snikk Snakk… Jada, folkens! Vi kommer tilbake om ikke så altfor lenge. Whoop Whoop!

Nyt mandagen så lenge, så snakkes vi senere.

Love you all ♥

 

Hi darlings!

Guess what? The legend, Daniel Franck, has designed his own collection, and I love it. This collection is for everybody who appreciates quality clothing when entering the ski slopes, and I’m really looking forward to receiving my new, colorful and superfresh jacket. Take a look at it here.  

I recommend everyone to check out the new online store HERE, and also take a look at the facebook page which you can find HERE. So, sooo cool!

Now I’m off to catch up with my dear Belinda, so I wish you all a wonderful Monday.

Talk later, sweethearts ♥

//Bilder herfra. I samarbeid med Daniel Franck Clothing Line

Annonse