Annonse

DATE NIGHT

God morgen, skjønnheter ♥

Det ble date night i går, og vi endte opp på en fantastisk liten restaurant her i Albir, hvor menyen ikke var annet enn helt vidunderlig. Dennis ville ta meg med ut på en skikkelig fin middag, så i går slo vi virkelig på stortrommen, og gikk like så greit for en real 5-retters hvor bl.a kamskjell, hummer og reker ble servert. Maten «knullet i munn», vinen gikk rett i fletten, desserten smeltet på tungen, og deretter rullet vi stappmett og god, ut av restauranten. 

Det ble en aldri så liten night cap på Olas, tydeligvis en plass hvor alle de norske tenåringene hadde satt seg rimelig greit til rette, og før vi visste ordet av det satt vi der og hørte på historier om Magaluf, servert av greit brisne 17 åringer. For første gang i mitt liv følte jeg meg faktisk sånn skikkelig gammel, og da jeg liksom kunne si til han som slo seg ned ved siden av meg at jeg faktisk var 10 år eldre, nei da var det faktisk bare på tide å komme seg hjem! Jeg kunne fortelle dem om hvor kult Albir faktisk var for 12 år siden, den gangen hvor nattklubben Penelope hadde sin storhetstid, og hvor sinnsykt fett det var å feste der. 12 år siden for pokker…. TOLV!!! Nei vettu hva…  

Jeg tror det er like greit at jeg går rett over på å vise dere noen bilder fra kvelden i går, før batteriet streiket… 

Herlig kveld ♥

Outfit-bilder kommer litt senere i dag, og nå skal vi nedover til sentrum for å få i oss frokost. 

Ønsker dere en strålende dag så lenge, så skrives vi litt senere!

LOVE ♥

Annonse