Annonse

DATE NIGHT

Yo darlings ♥

Vi har akkurat kommet tilbake til hotellet etter en helt fantastisk date night på en av de aller beste restaurantene i hele Waikiki. Den flotte mannen min tok meg nemlig i dag med ut på en real femretters med deilig vin, og kvelden har gått med til noen fantastiske smaksopplevelser og dype samtaler. Vi har det så vanvittig bra sammen, og nå er vi virkelig der vi skal være. Så uendelig forelsket, og så uendelig lykkelige!

Daten var en perfekt avslutning på en perfekt ferie, og morgendagen skal tilbringes med Morten og Caspar, før vi vender snutene våre tilbake til kalde Norge. Hadde det ikke vært for at jeg har så sinnsykt mye å gjøre, så hadde jeg faktisk utsatt hjemreisen, men samtidig ligger det vel noe i begrepet «borte bra men hjemme best«. Jeg har vanskelig for å forstå meg på det begrepet nå, så jeg får vente å se hva kroppen føler når jeg setter føttene på norsk jord. Hehe. 

Nå stuper vi i seng, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk dag der hjemme. Denne tidsforskjellen kommer aldri til å bli en vane, og det skal faktisk bli rimelig alright å komme tilbake til den samme tidssonen som dere. 11 timers tidsforskjell er nemlig ikke noe å kimse av.

Nyt dagen, vakre lesere, og måtte dere som har vinterferie få en helt fantastisk start på ferien. 

Glad i dere ♥

Annonse