Annonse

DATE NIGHT

Selv om det er skikkelig koselig å være på ferie med foreldre – og selv om det er skikkelig koselig å tilbringe masse tid sammen med dem, er det både viktig og ganske så herlig å dra på en date innimellom… Bare vi to. Dennis og jeg!

I fjor fikk vi øynene opp for en fantastisk restaurant. Pane é Amore, som den heter. Dessverre har den fått massiv kritikk på Trip Advisor. Personalet liker visst ikke å ha gjester i det hele tatt, som selvfølgelig er helt katastrofe om man skal drive restaurant. Makan! Vi opplevde god service i fjor, og tok derfor sjansen på en ny runde på tross av kritikken, og de dårlige anmeldelsene. Her snakker vi om å la tvilen komme til gode – dette er jo et så ufattelig sjarmerende og deilig sted. La gå, tenkte vi. Og vi gikk…

Restauranten var like vakker denne gangen som sist. Jeg savnet riktignok de fargerike teppene som lå i loungen bygget av paller. Når jeg tenker meg om, var hele loungen byttet ut med noe annet, men det spiller jo egentlig ingen rolle. Pane é Amore var i hvert fall åpen, selv om det på Trip Advisor står at restauranten er stengt. Ikke spør meg hvorfor! Vi opplevde god service hos én av servitørene. Han var en koselig eldre kar, med glimt i øyet. Han som var yngre, derimot, var ikke like giret, men det gjorde liksom ikke så mye for oss. Vi fikk det vi bestilte, og koste oss med nydelig utsikt og digg musikk. Menyen er forandret – nå er det bare grillmat som gjelder, og ikke et så veldig godt utvalg for oss veganere. Vi valgte å spise et annet sted, men Pane é Amore var i hvert fall et ypperlig sted for en drink før maten, og den drinken? Den var yummy!

 

I morgen reiser vi videre, og jeg kan ikke tro at ferien her i Albir går mot slutten. Landet vi ikke akkurat på Alicante flyplass? Tiden går så altfor fort! Denne dagen skal nytes til det fulle, og i kveld blir det middag med mamma og Jon nede på «Kina’en» . Vi kan ikke reise hjem før vi har vært på favorittrestauranten en siste gang!

Håper dere har det fint der hjemme, skjønne venner.

Annonse