Annonse

DATE NIGHT

Og vipps så var det fredag… Jeg har ingen spesiell fredagsfølelse i dag, men det er nok fordi dagene går i surr, og flyter inn i hverandre. Fredag, mandag eller onsdag… Det spiller liksom ingen rolle. Vi har ferie, og det er så deilig!

Vi er i Stavanger, som dere kanskje har fått med dere, og det er så herlig å tilbringe tid med svigers. Det er jaggu ikke verst å få feriere med alle sine besteforeldrene i løpet av én og samme sommerferie – Falk er virkelig en heldig liten kar. Er det noe det ikke er manko på, så er det kjærlighet ♥ Og apropos kjærlighet… I går dro Dennis og jeg ut på date for å pleie nettopp kjærligheten.

Da vi var her i mai, var vi også ute på vår første date etter at Falk kom til verden. Og på denne daten var vi vel mer opptatte av å se på bildene og filmene som svigermor sendte til oss, enn å faktisk være til stede i øyeblikket. Det toppet seg da vi gikk på bar og begynte å vise bilder av mini til bartenderen – da skjønte vi at løpet var kjørt, og at det var like greit å komme seg hjemover, haha. Denne gangen her, derimot, klarte vi å nøye oss med to bilder og én film, for deretter å legge bort telefonene og kose oss glugg ihjel… Denne daten trengte vi!

Dennis hadde booket bord til oss på Sumo! Vi elsker asian fusion, så at Sumo har åpnet i Stavanger passet oss perfekt. Det ble en deilig mix av godsaker, og favoritten som tok veien til bordet var definitivt vegetarmakien, Crispy Kojo. Steike for en godsak – denne smeltet på tungen, og verdt å komme tilbake for. Mums! Etter et par timer på Sumo tuslet vi bort til Broremann Bar for en digg cocktail, før vi gikk videre for å spille litt biljard. Biljard er jo i grunn skikkelig gøy – i hvert fall når man treffer kulene, haha. Jeg hadde flaksen med meg i går, og vant utrolig nok over Dennis hele to ganger. Det er jaggu ikke verst!

Fy søren som vi koste oss… Og når man har blitt foreldre er det ekstra viktig å pleie kjærligheten. Det er nemlig fort gjort å glemme hverandre når hverdagen består av mating, bleier, leking og nye fantastiske oppdagelser med mini, og plutselig har det gått ukesvis mellom hver gang man faktisk bare får pratet skikkelig og vært litt romantiske. Vi skal nemlig være kjærester – ikke «bare» mamma og pappa! Og det er opp til oss å bevare gnisten og romantikken!

Etter fire herlige timer ble vi hentet av svigerfar, og hjemme ventet verdens beste blidfis på oss, som hadde kost seg glugg med farmor og farfar! Lille vennen ♥ I morgen reiser hele bøtteballetten til Hellas, så da er det bare Dennis, Falk og jeg igjen her i huset. Det blir så tomt! Og siden barnevaktene drar fra oss, tror jeg at vi må utnytte anledningen til å få et par timer for oss selv i kveld også, hehe. Jeg har nemlig planlagt en liten piknik for oss i solnedgangen. Alt vi trenger nå er riktignok sol, haha.

Har dere det fint, kjære venner? Nyter der sommeren?

Annonse