Annonse

DATE NIGHT MIDT PÅ DAGEN!

Hellooooo ♥

FOR en torsdag.. Deiligste torsdagen på lenge, selvom den startet med regnskap og kjedelige tall hos regnskapsfører. Jeg hadde nå mistet all oversikt og kontroll, så det var skikkelig godt med en real gjennomgang av bedriften. Regnskapsføreren min er så skjønn, og når man er på klemmestadiet, blir det ikke så innmari skummelt å gå gjennom de massive permene, som inneholder kjipe bilag og altfor høye fakturaer, haha. 

Anyways.. Etter møtet, møtte jeg den fine mannen min på Delicatessen til en real torsdagslunsj. I dag bestemte vi oss for å hygge litt ekstra, med en typisk date night, midt på dagen. Det er utrolig hvor godt et sånt lite avbrekk kan gjøre for kropp og sjel, og etter en liten time med kos og masse yummy, dro jeg videre i dagens andre møte i Nydalen. 

Nå er jeg tilbake på hjemmekontoret mitt, hvor det har hopet seg opp med mails og andre oppgaver. Nå gjelder det å legge inn et ekstra gir, for å bli ferdig til en rimelig tid. Det hadde vært så deilig å sette seg ut på altanen i kveld, uten å gjøre noe annet enn å puste. Haha!

Hvordan har dere det, fininger? Behandler torsdagen dere bra?

LOVE YA ♥

Annonse