DAY 1 – DITT DRØMMEBRYLLUP

Heisann skjønninger ♥

Da kjører jeg på med dag 1 av denne challengen. Gøy å se at så mange ble begeistret, så da er det vel bare til å sette i gang. 

Dag 1 er altså en aldri så liten beskrivelse av mitt drømmebryllup, og her tror jeg flere av dere kommer til å bli rimelig forundret og sjokkert. Jeg ønsker meg nemlig et skikkelig tradisjonelt bryllup med kirke og det hele, noe som egentlig ikke samsvarer med personlighet og stil, men er det én ting jeg er skikkelig opptatt av, så er det faktisk gode og gamle tradisjoner. 

Det er selvfølgelig en del av meg som kunne tenke meg å gifte meg barbeint på en strand på Hawaii med blomster i håret, men et realt kirkebryllup er det jeg virkelig ser for meg, og det er min aller kjæreste mamma som skal føre meg opp kirkegulvet. Åh, jeg blir faktisk helt rørt av tanken, og bryllup generelt får alltid en liten tåre til å trille. Det er jo så sinnsykt fint og vakkert, og jeg satt faktisk å sippet skikkelig da jeg leitet etter bilder til denne kollasjen. SOM jeg gleder meg til denne dagen, som forhåpentligvis vil bli en realitet en eller annen gang i fremtiden. Hehe! 

Blir det noe giftemål på meg noen gang, skal dere ikke se bort i fra at det vil være noen knall rosa elementer her og der som i blomsterbuketten og diverse, men det viktigste er at begge parter er enige og at man velger omgivelser som står i stil brudeparet. 

Innimellom får jeg dødslyst til å gifte meg i et sånt kapell i Vegas, men da tror jeg enkelte familiemedlemmer hadde satt foten ned, og på en såpass happy dag som dette, ønsker jeg at alle skal ha det helt vidunderlig, og jeg vil i tillegg samle så mange som overhode mulig, til tidenes beste bryllupsfest… Åh, *drømme, drømme*..

Æsj, nå ble jeg litt for girly her, men da vet dere ihvertfall noe nytt om meg, så da er det bare til å vente på denne store dagen. Jeg skal søren meg invitere dere alle sammen. Heheh ♥

Hva tenker dere om denne dagen da? Har dere sett for dere hvordan drømmebryllupet skal være? 

SMASK ♥