DAY 1: MITT FØRSTE KYSS

En riktig god mandag ♥

I dag sparker jeg i gang 40 days challenge! Jeg syntes det var fornuftig å vente til i dag, sånn for å starte på noe helt nytt på ukens første dag.

Day 1 – mitt første kyss! Dette her blir pinlig, så hold dere fast! Vi snakker selvfølgelig det første skikkelige kysset – med tunge og hele pakken… Ikke sånn tullekyss på barneskolen da vi lekte kyss, klapp og klem.

#Denfølelsen! Du er så spent. Så intenst nervøs, og akkurat passe klein. Jeg husker dette øyeblikket som det skulle vært i går. Jeg hadde nylig blitt sammen med en gutt i parallellklassen – en av de kuleste guttene på skolen. Han var veldig høy – nesten litt for høy, men det var jo litt hot. Og så hadde han sånn stil jeg digget – saggebukse, store hoodies fra ett eller annet kult skate-merke, og skate-sko. Selvfølgelig hadde han sånne sko. Og sekken hang alltid sånn henslengt over skulderen.

Han hadde mellomblondt hår, alltid iført caps eller lue, og selvfølgelig kunne man se litt av snoopy-boxeren som stakk opp av buksen som hang langt nedpå hoftene. Skikkelig stilig type dette her, altså. Jeg hadde hatt et godt øye til han siden første skoledag i 8. klasse, og det var vel på vårparten – sånn ca. 7 måneder etter skolestart at det ble oss. Det var en jente i 10. klasse som faktisk kjente han her fra før, som fikset det hele, og da hun kom bort i meg i friminuttet og spurte om jeg ville være sammen med xxx, hoppet jeg i taket av glede. Jada… Det var tydeligvis sånn mann ble sammen før i tiden, haha. Jeg dævver av latter.

Anyways. Jeg hadde formidlet mitt soleklare JA til denne – la oss kalle henne Vilde – og beskjeden gikk fort tilbake til avsender. Jeg var så sjukt nervøs da jeg gikk forbi klasserommet hans for å rekke fransktimen, og da kom han ut for å gi meg en klem. OMG så kleint. Men fint likevel. Jeg hadde fått meg kjæreste, og gjett om jeg var giret. Vi hang sammen i friminuttene, og begge to tilhørte den samme pøbelgjengen som gjemte seg på «haugen» for å sigge i friminuttet. Vi leiet selvfølgelig både til og fra timene – holde hender var liksom det helt store, men utover det var det ikke mye som tydet på at vi var mer enn kompiser.

Det var jo så nytt, og jeg visste jo overhodet ikke hvordan det var å være kjærester med noen… Hvordan pokker skulle man oppføre seg, liksom? Et par-tre uker gikk, og det var på tide å begynne å henge sammen etter skoletid. Dette var et stort steg… Vi avtalte at han skulle være med meg hjem etter skolen, og vi leiet selvfølgelig hele veien hjem. Der gikk han med den sjukt stilige saggebuksen sin, og jeg med min Miss Sixty bukse og litt for store sko fra Buffalo. Damn jeg følte meg kul.

Da vi kom hjem laget vi toast. Toast var jo det man spiste på den tiden, og så satte vi oss ned i stuen for å spille Nintendo. Jeg aner ikke hva vi snakket om – ei heller om vi hadde noe å snakke om i det hele tatt. Hvordan kommuniserte man som 13-åring? Noen som husker? Vi må jo ha utvekslet et par ord – noe annet virker jo helt merkelig, og i løpet av -la oss kalle det daten – det bygget seg naturligvis opp en slags forventning til at det skulle skje noe mer. Skulle jeg kline for første gang? Oh yes! Og dette skulle skje da vi skulle si ha det til hverandre…

Klokken tikket, og xxx måtte hjem til middag. Jeg ble selvfølgelig med til utgangsdøren, hvor vi ble stående i noen lange minutter. Jeg stod på trappetrinnet og han på gulvet – jeg stod altså i perfekt kyssehøyde. Han var jo to hoder høyere enn meg, og nå var altså leppene våre i lik høyde. Åhåj… Nå skulle han gå. Det var på tide å ta farvel, og det skulle gjøres med et skikkelig kyss…

Jeg så han inn i øynene, og vi lente hodene sakte men sikkert mot hverandre. Før jeg visste ordet av det møtte hans lepper mine. Vi åpnet munnen, fiklet noe voldsomt med tungene, og før vi i det hele tatt fikk noe rytme på det vi holdt på meg, klinket tennene borti hverandre. Nei, neeei, neeeei! Det var så mye tenner atte hjelp. NULL rytme. Masse tunge og masse tenner. Dette kysset bestod vel i grunn bare av tenner når jeg tenker meg om, og hjelpes så kleint. Verste kysset ever, haha.

Om det var dette kysset som gjorde at det ble slutt bare noen uker etterpå, aner jeg ikke… Men det ble i hvert fall ikke flere kyss, for å si det sånn, haha. Nei, dere… Noen forhold er ikke akkurat ment to be. Noen ganger er ikke kjemien der heller, og det er vel svært sjelden at den er der når man er 13 år. Man har jo ikke peiling på hva man driver med – jeg hadde i hvert fall ikke peiling, men selv om det ble en klein opplevelse, var det liksom så godt å få det overstått. Been there done that! Nå var plasteret revet av, og jeg fikk i hvert fall erfare hvordan det ikke skulle gjøres neste gang, haha.

Livet som fersk tenåring, ass! Herlighet så mye kaos og drama… Èn ting var det første kysset, men det første ligget? Gud bedre! Den historien får vi ta en annen gang, haha. Det var ikke noe å skryte av det heller, for å si det sånn…

Okei… Din tur! Husker du ditt første kyss? Hvor dårlig eller hvor bra var det? Nå er jeg skikkelig spent, wiiiiiii!