DAY 10 – MEST PINLIGE ØYEBLIKK

God kveld i stugo!

Nå sitter jeg her i stuen og har skikkelig nerver, og angrer bittert på at jeg har lovet både meg selv og dere å alltid være ærlig her på bloggen.. for dette her blir skikkelig kleint. Men OK, la gå.

Mitt mest pinlige øyeblikk.. Å herregud. Jeg vet ikke hvordan dere er, men jeg synes fising, eller promping, er skikkelig kleint, og ikke noe man gjøre foran andre. En liten fjert foran en venninne kanskje, men ikke foran en fyr. Spesielt da ikke foran en fyr du nettopp har blitt sammen med, og ikke nådd det stadiet i forholdet enda. Dere vet, «den første fisen». Min første fis foran Dennis, er da det jeg husker som det mest kleine ever.

Dette skjedde ikke så lenge etter vi sjekket ut av hotellet i fjor, jeg var på besøk hos Dennis, alt var nytt, alt var spennende, og vi var enda i den «bli kjent» fasen av forholdet. Jeg husker at vi lekte og herjet som to barn, vi drev og kilte hverandre, løp etter hverandre, og Dennis løftet meg opp og kastet meg rundt, da han plutselig stoppet opp og rynket på nesen. «Kristin? He du fese?» sier han, og jeg kjente jo stanken som bredde seg over rommet. Da hadde all herjingen da fått den oppblåste magen min til å slippe en liten lydløs en, og den luktet ikke godt.. Hehe. Jeg ble så flau at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre av meg, så jeg bare hoppet rundt halsen hans og sa «LUKK NESEN, IKKE LUKT!!» mens han falt sammen i en helt syk latterkramp og fant prompen min søt. Det er vel slik gutter reagerer, det er nok bare oss jenter som synes det er så sykt flaut, men den første fisen den, den er bare flau, klein, og jeg kjenner jeg blir varm bare av tanken.

Skal sies at min fisehistorie ikke er like ille som en venninne av meg.. Hun slapp nemlig sin første fis foran sin daværende kjæreste mens de lå nakne i skje,  og med hennes stomp godt inntil hans kropp våknet hun av at hun feis en så hard, stor, mannlig og høylytt fis at det dirret i magen hans, for så å overse det hele og bare late som om hun sov.. hehe. KLEINT!

Deres tur, fininger! Fortell meg ditt mest pinlig øyeblikk!

Klems!