Annonse

DAY 11 – EN MERKELIG TING DU GJØR NÅR DU ER ALENE

Hei igjen dere ♥

Vi har kommet oss til dag 11 i challengen, som i dag går ut på den mest merkelige tingen jeg gjør når jeg er alene. Hahha, jeg gjør vel egentlig ikke så altfor mye merkelig nå, bortsett fra å sitte klistret til data’n i x antall timer hver eneste dag, men jeg hadde en veldig rar interesse for noen år siden. Vi snakker på den tiden jeg bodde i Bergen, og da var jeg helt hektet på dataspillet The Sims. Å herreguuuud så sinnsykt opphengt jeg var i det spillet der, og jeg hadde selvfølgelig ALLE tillegspakkene, sånn at jeg kunne lage de helt perfekte husene hvor de perfekte familiene bodde. 

Can you believe it? Jeg ler meg ihjel av tanken, ihvertfall siden jeg var hundre ganger mer giret på å sitte å spille data enn å gjøre obligatoriske kjæreste-ting med min daværende samboer. Jeg klarte bare ikke å løsrive meg fra fantasiverden med de perfekte familiene, så det var kanskje like så greit at det forholdet tok slutt. Kanskje denne avhengigheten egentlig bare var et rop om hjelp, for hvem pokker sitter heller å spiller data enn å gjøre andre mer sexy ting?

Sims er vel også det man kan kalle en guilty pleasure, og hadde jeg hatt en stasjonær data nå, er jeg skråsikker på at jeg hadde tatt bloggpause i en hel uke for å bygge hus og leke mor, far og barn. Hjelpes!

Jeg vedder en hundrings på at nesten alle dere har vært borti dette spillet en eller annen gang i løpet av livet. Noen som vedder i mot?

SMASK ♥

Annonse