DAY 13 – NOE DU VIRKELIG KUNNE ØNSKE DU VAR FLINK TIL

Hei igjen, fine lesere ♥

Siden det er fredag, passer dagens challenge egentlig ganske så bra, og i dag går den ut på å finne ut hva du virkelig kunne ønske du var flink til. Er det én ting jeg virkelig kunne ønske jeg var sånn skikkelig flink til, så er det å spille gitar. Ingenting er bedre enn stemningen rundt en gitar og en flink gitarist, og det er vel heller ingen hemmelighet at gitaren har en festlig tendens til å slå rimelig godt an på nach! Bare tenk så gøy om jeg kunne invitere hele køen på kebabsjappen i natt hjem til meg på nach, for så å spille for harde livet i håp om å kanksje få meg en date til uken.. Hhahaa, neida.. Joda.. Neida! Bare tuller, men dere skjønner tegningen sant? 

Ååååå jeg VIL være verdensmester på gitar! Kan noen lære meg?

Det verste av alt er jo at jeg faktisk kunne spille gitar en gang i tiden, men nå er alle grep glemt ut for lengst. Til og med «Tom Dooley» er visket bort fra hukommelsen, og da sier det seg selv at gitarkarrieren er lagt på hyllen for lengst. Jaja… Sånn går no dagan! Gitarkurs next. 

Nyt kvelden, finn på noe sprell og fortell meg om det i morgen. 

Whoop Whoop ♥