DAY 15 – BESTE SOM HAR HENDT HITTIL I ÅR

Happy sunday, people!

Dagens challenge var litt vanskelig, for fy så mye bra som har hendt hittil i år! Likevel må jeg nok si at det som har utmerket seg mest, var da jeg flyttet fra Lille Bislett 8, over til Grünerløkka. Ikke bare elsker jeg den nye fargerike crib’ n min, som passer personligheten min sååå mye bedre enn hva min forrige leilighet gjorde, men i tillegg så har jeg da lagt min hele og fulle elsk på Løkka. Her kryr det av gøyale mennesker, deilige kaféer, spenstige utesteder, og rett og slett bare god stemning!

Legger ved en video av leiligheten min som jeg har vist dere før, men jeg elsker å bo her, så jeg viser den igjen, jeg. Hehe. 

Hvordan har dere det hjemme hos dere da, fininger? Noen som er like fargeglade som jeg er?

Klemmer!