Annonse

DAY 16 – NOE SOM ALLTID FÅR DEG I GODT HUMØR

Happy monday lovehearts! 

Til tross for at det er mandag så har ikke dette vært en så alt for kjip dag her i SYDEN!! Ikke at jeg har fått nytt solen så alt for mye, da mandager ofte byr på kontorarbeid for min del, men likevel har det vært deilig å kjenne litt på varmen.

Dagens challenge går ut på å finne noe som får meg i godt humør.  Jeg er jo en relativt glad jente, gla’laks om du vil, så det er ekstremt mye som gjør meg glad, men til tross for det kan jeg jo ha blå’mandager som alle andre, og da er det én spesiell sang som uten unntak alltid får meg til å rocke litt på rockefoten og setter humøret mitt fra low til high. Jeg vil nesten påstå å si at denne sangen her har vitenskapelig bevist at den gjør noe positivt med humøret, jeg har nemlig fått flere venninner til å spille denne for seg selv høyt hjemme i stuen dersom de har en dårlig dag, og samtlige har kommet tilbake til meg og sagt at den hjalp. Dr. Gjelsvik to the rescue!

Jeg har lagt ut denne sangen før, men nå skal jeg få alle dere deilige lesere til å bli ekstra glad i dag, så her er da låta som VITENSKAPELIG BEVIST hjelper på humøret og gjør deg GLAD. Enjoy! ♥ 

Vooooooolaaaaareeeee! Ooooh oooh! Caaantaaareee! Nei FY nå ble jeg glad her! HØR DA! Ble dere i godt humør nå eller?

Voooolaaare!! Ha en deilig kveld! Oooh oooh!

Smask og dask! 

Annonse