DAY 17 – 3 TING PÅ EN ØDE ØY

Enda en dag i Syden, hvor deilig har vi det ikke i Oslo folkens?

Jeg koooser meg, i dag har jeg bare døset på balkongen min, så kom Belinda innom med IS, så vi ble sittende som to små halvnakne, litt for tidlig utviklede barn til jeg ble rød og hun fikk fregner. Deilig! Men, over til dagens challenge. 3 ting jeg ville hatt med på en øde øy. LETT. Dette har jeg tenkt på flere ganger, for jeg har en brennende drøm om å nettopp havne på en øde øy, ingenting kan vel være deiligere enn det? Hvertfall om man forestiller seg at alt er som på The Blue Lagune, og at det ikke finnes verken insekter eller slanger eller noe av denslags som selvsagt finnes.

MEN, skulle jeg blitt kastet av danskeferja og havnet på en øde øy, ville jeg tatt med meg følgende:

1) Yatzy! Tidenes hyggeligste spill, og på en øde øy kan jeg se for meg at man må få tiden til å gå på en eller annen måte. Og å spille Yatzy med seg selv kunne vært riktig så morsomt.
2) Lighter. Hvordan skal jeg ellers kunne tenne meg en sigg? Nei vent litt. SIGG! Jaja, det får jeg lage meg av litt palmebark.
3) Kaffe. Dette er litt trist å innrømme, men jeg er ekstremt avhenging av kaffe. Spesielt morgenkaffen. Om jeg så forsover meg for å møte kongen, så prioriterer jeg å løpe opp på kjøkkenet og mekke meg en Senseo kaffe som jeg styrter på vei inn i dusjen. Kaffe er LIVET!

Hva med dere da, fininger? Hvilke 3 ting ville dere tatt med på en øyde øy?

Nå skal jeg hive meg ut igjen på min øde balkong, og få med meg kveldssola. For en fin dag! 

Håper dere også koser dere, gjør dere? ♥

Klem i fleng!