Annonse

DAY 18 – BILDE AV SISTE SMS

Yo!

Nå sitter Bettyen og jeg her ute hos mamsen, gode og mette i magen etter en deilig middagsdate på Olivia med fineste Belinda. Gud for noen samtaler vi ender opp med å ha, når 3 lettere forskrudde mennesker blir satt rundt ett bord, går ting morsomt for seg, hehe. Nå i kveld skal vi bare kose oss, jeg har savnet mamma så i den stressede hverdagen min, og ikke minst Fokus, som er hos mams når jeg har det mest travelt, så her går det i masse kos på alle og enhver. Deilig!

Men – som den kjipe bloggeren jeg er, må jeg jo alltid unnskylde meg bittelitt fra kaffebordet for å blogge litt.. og nå er det dags for challenge igjen. Synes dere det er en gøy challenge forresten? Jeg koser meg med den, men det viktigste er jo at dere koser dere med den også, hehe.

Dagens går hvertfall ut på å vise bilde av siste sms, men den var så kjip at jeg velger å ta en spansk en, og heller vise en gøy sms istedet. For «Er der om 15 min» som er siste sendte sms til mamsen er ikke akkurat det mest spennende jeg har skrevet, så da viser jeg heller frem en sms-samtale som min kjære Belinda la ut på sin Instagram etter vi hadde hatt en litt fuktig kveld i Stavanger. Jeg lo så jeg gråt da jeg så den dagen derpå. Og slik ser den ut: 

Hvor STAR WARS kom fra, det aner vi ikke, men jeg våknet hvertfall opp morgenen etter av at telefonen ringte. «Darth Vadar» stod det der. Jeg bare «hallo…. Darth?» – «Go måren, d e bare mæ, Laila!» svarte Belinda. For i vårt fyllevas hadde Leila blitt til Laila, og selv om dette nå er et par måneder siden, heter jeg fortsatt Laila på hennes telefon, og hun Darth VadAr på min. Litt skriveleifer er jo bare søtt.

Er dere like teite som oss etter et par glass vin? Please si ja, hehe. 

Nå blir jeg ropt på her, familekosen kaller, så nå legger jeg bort mac og blogg så høres vi her i morgen, ok? Takk for at dere leser bloggen min, dere er BEST! ♥

Kyss og klem! 

 

Annonse