DAY 2: DIN FAVORITTBUTIKK PÅ NETT

Annonselenker

Jeg synes det er skikkelig gøy med denne 40-dagers challenge’en… Selv om vi bare har kommet oss til dag 2, er dette noe jeg merker kommer til å bli skikkelig moro. I går delte jo mange av dere både sjarmerende og kleine opplevelser rundt deres aller første kyss, så dette er definitivt en glimrende måte å bli litt bedre kjent med hverandre. I like it!

I dag bytter vi ut kleine opplevelser med noe helt annet – Day 2 består nemlig av min favorittbutikk på nett!

Det er umulig å bare velge én butikk, så nå tenkte jeg å liste opp 8 favoritter i ulike kategorier. Nå er det stort sett interiør som klikkes hjem når jeg skal nettshoppe, men innimellom nye gardiner, møbler og andre pyntegjenstander, klikkes det jo av og til hjem både klær og tilbehør.

INTERIØR

Lagerhaus: På Lagerhaus finner jeg alltid mye fint, og her går det mest i småting som servietter, innpakningspapir, små vaser, vegghengte krukker, lysestaker og bestikk. Hvis jeg inviterer til middag eller jentenes julebord, finner jeg alltid noe fint her på Lagerhaus som jeg kan bruke til borddekkingen.

Ellos: Det er nok ingen hemmelighet at jeg elsker Ellos og deres Hjem & Innredning-kategori! Her har jeg funnet mesteparten av de nye møblene, som f.eks. det råfine sorte skapet med glassdører HER, de superfine spisestuestolene i velour HER, samt det lekre salongbordet HER.

Kremmerhuset: Det er vel heller ingen hemmelighet at jeg elsker Kremmerhuset. Jeg foretrekker riktignok å stikke innom den fysiske butikken fremfor nettbutikken om jeg skal handle noe, men jeg synes likevel det er så kjekt å scrolle meg gjennom nettsiden på jakt etter inspirasjon.

Jotex: Ellos og Jotex kan minne veldig om hverandre, men likevel har de forskjellig utvalg. Dette er også en soleklar favoritt når det gjelder interiør, og da i hovedsak møbler. Her fant vi både den deilige lenestolen i blå velour HER, det rålekre gulvteppet vårt HER, konsollbordet som passer perfekt HER, og ikke minst – den superdigge sofaen HER.

Finn.no: Uansett hva jeg er på jakt etter, sjekker jeg alltid Finn.no først. Her kan det være mye penger å spare – gjenbruk er jo også noe vi må bli mye flinkere til, og på Finn gjør jeg ofte noen gode kupp. I tillegg er det ufattelig deilig å kjøpe f.eks. møbler på Finn, som allerede er ferdig montert, haha.

HUDPLEIE OG KOSMETIKK

The Body Shop: Ingen over – ingen ved siden! INGEN dyretesting, mange veganske alternativer, og en klar visjon: En forpliktelse sterkere enn noensinne – å berike, ikke utnytte, kloden vi er en del av! For The Body Shop betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser. De er forpliktet til å jobbe rettferdig med lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Her handler jeg hudpleie og kosmetikk med god samvittighet, og huden min elsker produktene!

KLÆR OG SKO

Asos: Dette er den ultimate nettbutikken for klær, sko og tilbehør, og her finner jeg alltid det lille ekstra! Gjerne noe som ingen andre har, og noe som er litt ekstra crazy. De har råkule klær til herrer også, og her fant Dennis f.eks. en bomberjakke med paljetter som han fjonget seg i på «We Love The 2000» . Man finner liksom ikke en paljett-bomber til menn noen andre steder, haha, og jeg elsker det!

Junkyard: Junkyard er og blir en favoritt hos både Dennis og meg, og her klikker vi oss inn om vi er på jakt etter nye sneakers, eller boxere og undertøy generelt. Jeg er jo så svak for sånne myke, digge BH-topper (om jeg kan kalle dem det?) , og klikker alltid hjem et par nye når vi nettshopper herfra. Junkyard er også rå på luer og yttertøy, og glimter ofte til med fargerik galskap som jeg er så begeistret for. Sånn som den turkise fuskepels-kåpen jeg har på meg i dette innlegget. Den er jo helt vill!


Vi har hatt en kjempefin dag i Albir, og nå lader vi opp til en deilig middag på Kina’en. Denne restauranten er et must! God og billig mat, og verdens beste service. De som jobber her er bare så ufattelig skjønne ♥

Nyt resten av kvelden, skjønne venner… Det skal vi!