Annonse

DAY 2 – DITT SJERNETEGN OG OM DU FØLER DET BESKRIVER DEG GODT

Hei godtfolk ♥

Siden vi har kommet oss til mandag og den kjipeste dagen i uken, foreslår jeg rett og slett at vi bare hopper direkte til challenge, siden det ikke er så spesielt mye å si om denne dumme dagen. 

Vi går altså over til dag 2, og her er det snakk om stjernetegn, og om jeg føler stjernetegnet mitt beskriver meg godt. Det synes jeg vel egentlig at det gjør… Jeg er nemlig en Løve, og i følge en sånn astrologi side på nett, symboliserer Løven glede og lek, stolthet og generøsitet. Dette er jo spot on, for jeg er alltid veldig glad, jeg er leken og har et lekent humør, og er i tillegg opptatt av å ta vare på- og gi til de rundt meg.

 

I tillegg står det: Stjernetegnet kombinerer ildens kreativitet, den faste egenskapens utholdenhet og den maskuline pågåenhet, med solens utstråling og egosentrisitet. Løven elsker oppmerksomhet og vil gjerne være verdensmester. Når en Løve er i sentrum for alles oppmerksomhet, har en Løve det bra. 

Løven lever og ånder for oppmerksomhet. Den symboliserer det lekne, generøse og spontane. Stjernetegnet er kreativt, barnlig og oppfinnsomt. Latteren ligger alltid på lur, øynene glitrer og smilet er aldri langt unna. Løven er en solstråle som blomstrer når alles øyne er rettet mot den. 

Oppmerksomhet sa du? Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker oppmerksomhet. Det å være midtpunkt kan være kjekt, men det skal alltid være plass til alle andre. Som bergenser har jeg også opplevd at jeg kanskje kan ta litt vel stor plass til tider, men dette kan man unngå, så lenge man selv er klar over det. Jeg liker spesielt godt at stjernetegnet mitt symboliserer glede, kreativitet og pågangsmot, og det er vel kanskje her jeg virkelig kjenner meg selv godt igjen. Enig eller uenig?

Jeg lurer selvfølgelig også på hvilket stjernetegn dere har, og hva som er det mest typiske for nettopp ditt stjernetegn? 

Løøøv ♥

 

Annonse