DAY 20 – DITT SKRIVEBORD, OG HVA DET SIER OM DEG

BOOOOM!

Hva eksploderte liksom? Fy fader… Hva skrivebordet sier om meg? For det første så har jeg ikke noe skrivebord, men et stakkars kjøkkenbord som gjør samme nytten, og som må lide av et evig rot. Dette er altså sånn jeg jobber, med et delvis system i rotet men på samme tid NULL kontroll. Vi snakker et evig kaos, men er man ikke strukturert og ryddig, så er man rett og slett ikke det, og jeg liker å tro at de virkelige kreative sjelene har det litt kaotisk rundt seg… 

Herreguuud, se på dette her da. Sånn som dette er det oppi hodet mitt, og sånn er egentlig livet mitt også, kaotisk og stressende, så jeg vil vel egentlig si at skrivebordet gjenspeiler personligheten og livssituasjonen min. Hahahah, jaja… Jeg har det ihvertfall veldig bra tross anspente skuldre og altfor høy puls. 

Er det fredag igjen? Var det ikke nettopp fredag? Freeedaaag???? Wuuuhuuuuu. 

Alright… Tilbake til kaoset før jeg tar helg ♥