Annonse

DAY 21 – DITT YNDLINGSROM

En riktig fiiin lørdag, fine lesere ♥

Håper dere nyter helgen så langt og at solen skinner der dere er. Akkurat nå er leiligheten min endelig strøken, bortsett fra akkurat dette bordet, men det skal ryddes rett etter jeg har sagt hei her til dere, for det ramler om ikke så lenge inn masse partyfolk her, men foreløpig sitter jeg i yndlingsrommet mitt her i leiligheten, som challengen i dag går ut på. Yndlingsrommet ditt!

Det kommer vel ikke akkurat som et sjokk at det er her på kjøkkenet jeg trives aller best, og det er liksom her The Magic Happens. Det er her jeg starter dagen, her på spisebordet, og også her dagen avsluttes. På akkurat denne plassen, med en god kopp kaffe i hånden. Nå er det riktignok ikke så mange rom å velge mellom da, så hehe… Easy choice!

Om det er skikkelig rotete rundt meg, har egentlig aldri noe å si, jeg koser meg uansett her på kjøkkenet med radioen på full guffe. Hei, hei bloggeeeen. La oss blogge litt!

Hvor i leiligheten/huset deres, trives dere best da? 

Nå skal jeg hive av meg joggisen her, og kaste meg inn i finstasen.

Slengkyss fra meg ♥ 

Annonse