DAY 23 – 10 PUNKTER PÅ MIN BUCKET LIST

Alright fininger!

Det er tid for challenge, og dagens lille utfordringer har jeg skikkelig sansen for. 

Den går nemlig ut på å lage en aldri så liten oversikt over punktene jeg har på min bucket list, altså den listen over ting jeg skal gjøre før jeg takker for meg. Whoop whooop, here we go…

Her er altså den magiske listen, og jeg gir meg ikke før jeg er i mål. Pågangsmot er en fin ting når det kommer til ting man ønsker å oppnå her i livet, og fremtiden kan formes akkurat slik du vil, så lenge man går all in. Det gjør jeg… Alltid, og ikke pokker om man kan klage over noe man aldri fikk utrettet, hvis man rett og slett ikke jobbet hardt nok for det. 

For å gjøre ting litt spennede for dere, er ett av disse punktene på listen et aldri så lite hint til hva dere kan vente dere fremover, og det er jo litt gøy, er det ikke? Åååå, sånne lister er så festlig, og enda kjekkere er det å stryke ut punktene underveis. 

Hva med dere? Har dere noen spennende punkter på deres bucket list som dere vil dele med meg? 

SMASK ♥