DAY 25 – HVA DU VILLE GJORT MED EN LOTTOGEVINST PÅ 20 MILL.

Hei igjen, darlings ♥

Da har vi allerede kommet oss til dag 25 i challengen, og i dag skal jeg fortelle dere hva jeg ville gjort med en lottogevinst på 20 mill. Herreguuuud så mye penger vi snakker om her, og selvom jeg ikke spiller lotto, så er jeg liksom helt skråsikker på at det er jeg som en vakker dag kommer til å stikke av med premiepotten. Det er så rart det der, at alle har troen på å vinne, selvom vinnersjansene er minimale og da særlig for de som ikke engang spiller. Hahah. 

Anyways, når jeg vinner de millionene er det først og fremst én ting jeg skal kvitte meg med, og det er gammel gjeld. Få renset opp i økonomien, og få betalt ned resten av det som står igjen etter at jeg solgte leiligheten min i Bergen med et stort tap, da finanskrisen herjet som verst. 

Jeg hadde satt av store deler av summen inn på en egen reisekonto, siden jeg tross alt elsker å oppleve verden, og ingenting er bedre enn å kunne reise, oppleve, spise, shoppe og kose seg på tur, med en lommebok som ikke tar skade av å bli med på moroen. Jeg hadde reist til alle verdens kontinenter, spandert en sinnsyk feire på alle mine venner, gamblet i Vegas, shoppet i New York, slappet av på Bahamas, flyttet til Hawaii, opplevd Tokyo og levd livet til det fulle. 

Jeg hadde selvfølgelig også investert i bolig, og leilighet i Oslo hadde stått øverst på kjøpslisten. Deretter hadde jeg kjøpt en hytte i Hemsedal, kanskje en hytte på sørlandet, og innredet hyttene med freshe farger. Jeg hadde donert penger til forskningen på MS, og hadde en kur for nettopp MS vært til salgs, hadde jeg betalt for dette med det samme, da min kjære fine mamma sliter med denne sykdommen. Jeg hadde gitt penger til veldedige formål, betalt inn et stort beløp til fadderbarnet mitt, finansiert drømmene mine, satt resten inn på en høyrentekonto, og øremerket pengene med «fremtiden». 

Tenk så deilig å aldri mer måtte bekymre seg for det økonomiske, og for å være helt ærlig så kunne jeg ikke vært mer uenig i ordtaket «du kan ikke kjøpe lykke for penger». For det kan man nemlig… I aller høyeste grad, og da må jeg bare slenge til «anyone who tells you money can’t buy happiness, doesn’t know where to shop«! Helt seriøst, har man en sunn og stabil økonomi er det faktisk bittelitt lettere å være lykkelig, enn hvis man lever på minus-siden. Punktum! 

Nå er jeg skikkelig spent på hva dere ville gjort med 20 mill… Tell me, tell me, tell meeeeee!

SMASK ♥