DAY 28 – SOVEROMMET DITT

Løøørdaaag ♥

Lørdag i Stavanger for å være mer eksakt, og mens jeg gjør meg klar til kveldens date-night, kan dere hygge med dagens challenge. Den er jo egentlig er bittelitt døll, men passer likevel passer fint, ettersom jeg har fått x antall henvendelser fra fine lesere som ønsker å ta en nærmere titt på soverommet mitt. 

 

Her er altså plassen hvor jeg sover sinnsykt dårlig grunnet en altfor hard seng, men hvor jeg likevel trives grunnet fargerike omgivelser. Sengegavlen er fra IKEA, men denne har jeg rett og slett trukket om i HOT pink, for å få et oppgradert og lekent uttrykk. Alt som er lekent hører ihvertfall hjemme på soverommet. Sant vel? Hehe. 

Dette nydelige sengetøyet er fra Zara Home, og dette er faktisk mulig å få fatt i et tilsvarende hos Ellos. Dynetrekk HER og putetrekk HER.

It’s all about the colors ♥