DAY 29 – DIN BESTE SEKSUELLE OPPLEVELSE

Aloha hotties ♥

Da har vi kommet oss til dag 29 i challengen, og dagens utfordring er kanskje litt på kanten, men asså kom’an… Lenge leve galskapen, sier jeg bare! 

Min beste seksuelle opplevelse ja, hehe, eller kanskje kremt, kremt. Her er det faktisk bare én ting å si, om det høres ut som en klissete klisjé får bare være, men det å ha sex hvor virkelige og ekte følelser er tilstede, gjør øyeblikkene magisk. Jeg vedder en hundrings på at vi er flere som setter pris på kvalitet fremfor kvantitet, og ingen ting er kjipere enn et ligg uten kjemi og følelser, hvor ingen ting klaffer, hvor alt er småkleint, og hvor rytmene ikke henger på greip i det hele tatt. Hvor du dagen etterpå ser bort på nattens fangst og bare, «hvor er det svarte hullet jeg bare kan synke ned i nå??» Nei guri land, det der er ikke noe for meg…

Det er vanskelig å trekke frem kun én bestemt seksuell opplevelse som har vært den aller beste, rett og slett fordi jeg har hatt såpass mange av dem det siste året. Dette siden jeg tross alt har vært i forhold store deler av tiden, og sex med en kjæreste contra sex med en fremmed er to vidt forskjellige ting. Ingenting er jo bedre enn å kunne slå seg 110% løs, kunne være seg selv, være trygg på hverandre, utforske, og bare nyte hverandre, og når man i tillegg kan flette inn latter i akten, ja da vet man at man er på rett plass. Det er man også når man ikke vil forlate sengen på flere timer, og bare hygge max i hverandres selskap, uten telefoner som forstyrrer. Åh, lykke! Hvor deilig er det ikke å bare låse seg inne en helg for å bare holde sengen, og ikke forlate den med mindre man skal hente noe take away? Da snakker man magi…

I tillegg er det for veldig mange jenter ikke så altfor enkelt å oppnå denne magiske orgasmen under et samleie, og selvom jeg nå høres ut som en sexolog iført biller og frakk, er det faktisk veldig vanskelig å kunne oppnå halleluja-stemning med en person du ikke er trygg på. Ikke med mindre man er en av de sjeldne og ikke minst heldige som kan komme av å bare se på det motsatte kjønn, og dessverre er ikke jeg en av dem. Derfor blir sex for meg med en mann jeg har følelser for og elsker, noe helt annet enn en jeg ikke finner den herlige kjemien med, og det er ekstremt viktig å kunne være med en mann du kan være åpen og ærlig med, og en som ønsker å vite akkurat hva du liker og hva som skal til for å få deg til syvende himmel.

Å være åpen om hva som fungerer best for deg er ikke alltid like enkelt, men dette blir lettere med årene, når man er mer sikker på seg selv, og ikke minst når man (som sagt) er med en som setter følelsene i sving.

Hva med dere? Noen som kjenner seg litt igjen her eller som har noen erfaringer og historier på lur? Love you all!