DAY 3: DIN DRØMMEDATE

Haha, i går fikk jeg meg en god latter! Jeg fikk nemlig følgende melding av en bloggleser på Facebook: «40 days challenge? Hmmm… Lukter en coveroperasjon #Robinsonekspedisjonen2013» !

Jeg vet ikke om dere husker det – ei heller om dere merket det den gangen – at jeg befant meg på en øde øy forrige gang jeg klinte til med denne challengen. Dere merket nok at oppdateringene var litt mer laber enn ellers, men jeg tror jaggu jeg klarte å lure flere av dere, hehe.

Denne gangen er det ingen coveroperasjon – det kan jeg garantere, og det har dere nok skjønt, dere som følger meg på Insta. Selv om det er noe som kan forhåndspubliseres, ser man likevel forskjell på det som er «staget» og det som er publisert i nuet!

Dag 3 i challengen går ut på å beskrive drømmedaten…

Å dra på date er ikke helt ukjent for Dennis og meg… Vi er flinke til å komme oss ut av huset når vi først går inn for det, og ingenting er deiligere enn å nyte god mat og vin på en romantisk restaurant, mens telefonene ligger igjen hjemme. Kommunikasjon er nøkkelen til et godt forhold, og vi kommuniserer i hvert fall best, når vi kommer oss litt ut fra huset, og faktisk setter av kvelden til å prate, flørte og se hverandre dypt inn i øynene (uansett hvor teit det høres ut, haha) .

Vi har hatt mange dates som kan kategoriseres som drømmedates, og jeg gleder meg til mange flere i årene som kommer… Men hvis jeg må trekke frem én date som den ultimate drømmedaten, må det bli den nest siste kvelden i Tokyo.

Jeg er en sucker for jazz, romantisk belysning, roof top-restauranter og store vinduer med utsikt – det blir liksom ikke mer romantisk enn dette! Og da vi ved en tilfeldighet stod vi i bunnen av Hyatt Hotel, og vi fant ut at det skjulte seg en perle av en restaurant i 52. etasje, nølte vi naturligvis ikke et sekund med å ta turen innom. Da vi nådde toppen, entret vi den mest romantiske restauranten noen sinne, og ikke nok med at både omgivelsene og stemningen var on fleek, men tror dere ikke at det ble spilt live jazz her også, med hele Tokyo som backdrop? Jeg fikk fullstendig hakeslepp, og ble helt mo i knærne. Dette var det perfekte stedet for en perfekt date.

Vi var heldige som fikk bord siden det var mer eller mindre stappfullt, og det å sitte her og nyte god mat med den fine mannen min, akkopagnert av jazzmusikk, en dyp rødvin og stearinlys!? Halleluja! Jeg ble forelsket på nytt, haha. Dette var definitivt en perfekt avslutning på en fantastisk tur!

Nei, dere… Gi meg en restaurant i 52. etasje og live jazz, og jeg er solgt. Dette er uten tvil to faktorer som kvalifiserer til drømmedate for meg ♥

Hva med deg? Hvordan ser din drømmedate ut?