Annonse

DAY 3 – DIN FAVORITT PARTYLÅT

Yo RockStars!

Har jeg sagt at jeg digger dere? Jeg må nemlig bare si det igjen, for jeg kan liksom bare ikke få uttrykt dette nok. Dere rocker, og det gjør forsåvidt dagens challenge også. Denne går nemlig ut på hvilke partylåt som er min absolutte favoritt, og egentlig er det jo nesten umulig å velge kun én låt som står øverst på listen… 

 Denne har jeg nå grublet lenge på, men sangen som alltid spilles på alle vore herlige vors, på alle jenteturer, og ved hver anledning man vil gå opp humøret et par hakk, er den gode gamle «Playing with the boys» som enkelte kjenner igjen fra filmen Top Gun. Nå har jeg riktignok aldri sett den filmen, men sangen er et evig svar på feelgood og god stemning. Ikke pokker om jeg noen gang går lei av denne, og låten får meg alltid til å trekke på smilebåndet. Yey!

Nå håper jeg forresten at dere vil dele deres favoritter på party-spillelisten, for ny musikk er alltid gøy, men veldig ofte vanskelig å finne. Pussig det der… Kom igjen og del da, folkens!

Peace out ♥

Annonse