Annonse

DAY 30 – ET BILDE AV DEG SELV UTEN SMINKE

Yo peeps ♥

Tenk at det bare er 10 dager igjen av denne challengen da, og det føles jo virkelig som en hel evighet siden jeg gikk igang med dette 40 dagers lange prosjektet. Henger dere med fremdeles? Er det fortsatt gøy eller bare helt nørd?

I dag er det ihvertfall tid for å vise den skikkelige nakne sannheten, og dele et bilde med dere av meg selv uten sminke. Nå er det jo ikke så mye sminke jeg bruker til vanlig, og sminkevesken min inneholder vel egentlig bare eyeliner, mascara og solpudder. Jeg har aldri forstått meg på concealer og foundation, og har ingen anelse om hvordan dette i det hele tatt påføres. Jeg har jo sett på dem som bruker det at man får en veldig fin og matt hud, så kanskje en dag blir det et produkt jeg ikke klarer å leve uten, men foreløpig er jeg fornøyd med å ikke konsentrere meg om så altfor mange ulike produkter. Hehe. 

Her er jeg altså. Helt uten et snev av sminke, og jeg kan ikke akkurat si at jeg føler meg überfresh uten litt mascara på vippene. Ser dere stor forskjell? Selv har jeg faktisk litt problemer med å kjenne meg selv igjen, og synes jeg ser både livløs og trist ut. Ja takk til mascara, sier jeg bare. Hahaha! 

Hva ligger forresten i sminkeveskene deres? Er dere avhengi av mye sminke, eller går dere for den mer naturlige looken? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse