Annonse

DAY 32 – DINE KOMMENDE REISEPLANER

Hellooo globetrottere ♥

Hvordan har dere det i dag? God stemning og livet på topp? Det håper jeg, og jeg sitter akkurat nå med tidenes største smil om munnen, mens jeg drømmer meg bort i mine kommende reiseplaner, som også er dagens challenge!

Som alle vet, så elsker jeg å reise og oppleve verden, og det er faktisk umulig å sette et endelig budsjett på trips & travels… Reisene er verdt hver eneste krone, og uansett hvor ruinert jeg har blitt etter en ferie, har jeg aldri sittet igjen med følelsen av å ha sløst bort pengene mine. Opplevelser koster penger, så enkelt er det bare. Spørsmålet er jo bare hvor mye man er villig til å bruke på dem. 

Jeg har noen destinasjoner på bucket-listen min, men destinasjonene jeg skal besøke før året er omme er:

♥New York  ♥Brasil  ♥Amsterdam

Helt innafor spør du meg, og jeg gleder meg som pokker til å pakke kofferten, sette kursen mot flyplassen, og bare reise! Ah, reise er LIVET!

Har dere noen spennende reiseplaner fremover da, fine mennesker?

SMASK 

Annonse