DAY 38 – PÅ TOPPEN AV HAT-LISTEN

På toppen av hat-listen ja… Haha, jeg har jo gitt uttrykk for min frustrasjon opp til flere ganger når jeg har vært ute på nye eventyr, for det er nemlig når man forlater leiligheten man fort kan la seg irritere av både det ene og det andre…

Jeg går like så greit rett på sak, for selvom jeg stort sett alltid er smilende, positiv og glad, så er det selvfølgelig ting jeg blir så irritert over atte HJELP, og jeg er sikker på at vi alle kjenner oss igjen i dette. Ingenting er heller mer irriterende enn altfor positive mennesker som har en sånn påtvungen positiv aura hvor alt bare er rosenrødt hele forbanna tiden. «Ok, folkens… Nå har vi gått en 17 timers fottur uten mat, men kom igjen. Dette er GØY» Det er da for faen ikke gøy! Nå har jeg riktignok aldri i mitt liv vært på en såpass lang tur, men dere skjønner hvor jeg vil hen, sant? Det er lov til å ha dårlige dager, det er lov til å være litt langt nede, det er lov til å klage og det er lov til å være litt forbanna innimellom, og da er det syyykt irriterende hvis de rundt deg har null forståelse. Punktum!

Vi kan jo også trekke frem RyanAir, som jeg klaget min nød over i et tidligere blogginnlegg. Vi snakker dårlig service, en uoversiktlig nettside, selvfølgelig uventede høye gebyrer for hvert jævla tastetrykk, og før du vet ordet av det har du måtte betale ekstra for at du faktisk har TO etternavn, at du kommer til å bruke toalettet på flyturen, eller at du skal ta med deg to små vesker istedet for én stor. Printer du ikke ut boardingkortet, kan du vente deg et deilig gebyr til den halve prisen av hva billetten kostet i utgangspunktet. Har du ikke med deg pass selvom du bare skal fly den lille timen til Danmark, kan du bare glemme å bli med i det hele tatt, og det synes jeg faktisk ikke er ok. JA, jeg vet at flere av dere setter pris på billige flybilletter, og JA, det gjør jeg også, men jeg setter også stor pris på bittelitt service, så sånn er det med den saken. 

Når vi er inne på tema flyselskap og flyreiser, så er det vel ingenting i hele verden som er mer irriterende enn mennesker på flyplasser. Vi snakker de som absolutt på død og liv SKAL først ut av flyet selvom de sitter innerst ved vinduet, og om de må klatre over tre seter for å i det hele tatt komme seg ut i midtgangen er liksom ikke noe problem. Det er det heller ikke å måtte stå og vente på bagasjen i over en halv time, så TAKK GUD for at de klarte å komme seg først ned til bagasjebåndet. 

Disse menneskene som står først ved bagasjebåndet, er også gjerne de som ikke er de mest omtenksomme. Som når du dessverre er stuck i midtsetet, og har null sjanse til å få en ørliten plass på armlenene, rett og slett fordi disse menneskene på vindusplassen eller midtgang absolutt skal fordele hele kroppen sin utover begge armlenene, sånn at du sitter der med armene klistret inntil kroppen og bare, «hallo? jeg trenger faktisk bittelitt plass jeg også…» Nei FY så irriterende. Dødsirriterende faktisk! 

I tillegg har vi jo småting som kan irritere meg halvt ihjel, som f.eks. sandstrand. INGENTING i hele verden er mer irriterende enn den jævla sanden som fester seg over hele kroppen, som du aldri får av, uansett hvor mye du prøver. Dere vet når du akkurat har skylt sanden av kroppen, og i det du legger deg ned på solsengen, skjer det ett eller annet som gjør at det er sand overalt, IGJEN, og det er ingen sjans til å smøre seg inn med solkrem som planlagt. Nei guuuri så plagsomt. Noen som er enig? Lenge leve basseng, sier jeg bare. Så mye mer chill å ligge ved bassenget, enn så sandstranden. 

Utenom dette er det egentlig veldig lite som irriterer meg, og det er jo forsåvidt bra. For jeg irriterer meg faktisk over mennesker som lar seg irritere altfor lett over absolutt alt, så nå tror jeg vi bare setter en strek mens vi trekker litt på smilebåndet, og tar kvelden. Hehe!

Hva med dere? Hva er det liksom som er det mest irriterende i hele verden?

 

Digger dere!