Annonse

DAY 39 – HVOR DU BEFINNER DEG AKKURAT NÅ

Heisann hoppsann, deilige lesere ♥

Først og fremst, så må jeg bare takke for så mange fine kommentarer på de forrige innleggene. Herreguuud så skjønn dere er, og siden dagen i går var så fantastisk, tok jeg en aldri så liten spansk en, og utsatte challengen til i dag. 

Men unnskyld meg… Jeg har rotet det så sinnsykt til med hele denne forbanna challengen, og ingen dager henger på greip i det hele tatt, som nevnt tidligere. Men så tenker jeg liksom bare, «har det sånn egentlig noe å si???» Og det har vel strengt talt ikke det. Så lenge dere får servert en liten historie innenfor alle punkter, så er vel den saken grei. 

Jeg vil også bare si tusen takk for engasjementt rundt «Day 38 – Ditt politiske ståsted». Som jeg skrev, så er ikke jeg den som er mest opptatt av politikk, og flere av dere kom med veldig mange interessante meninger og ikke minst kunnskap, som har fått meg til å tenke litt ekstra, og virkelig sette meg inn i hvilket parti jeg bør stemme. Tusen takk!

Når det gjelder dagens challenge, som egentlig skal komme i morgen, men som kommer i dag, siden alt er bare kluss, så tenkte jeg da jeg mekket sammen hele dette opplegget at det kunne være litt komisk å sette ord på nettopp hvor jeg befinner meg akkurat nå. For alt jeg visste da jeg laget challengen, kunne jeg sittet på en øde øy, allerede vært i syden, ligget strak ut på sofaen hjemme, og gudene vet hva, men vet dere hvor jeg befinner meg akkurat nå? I skrivende stund?

Mine damer og herrer… Jeg befinner meg for pokker på preikestolen

Jada, dere hørte riktig… Dennis og jeg er aktiv i dag, og bestemte oss i går kveld for å gå denne sinnsykt lange turen, og selvom den kanskje sånn egentlig ikke er så sinnsykt lang, så er den det for en sånn slappfisk som meg. Sist gang jeg beveget meg, var jo da Belinda lurte meg med på trening for en tid tilbake, og de turene vi liksom skulle bli så flinke til å gå for en stund siden, gikk visst rett i glemmeboken… Så joda, nå trasker vi i vei, jeg iført neongul shorts og altfor store sko, og Dennis i shorst og bar overkropp. Utsikten er fin så langt med andre ord, og utsikten fra preikestolen tar jo rett og slett pusten fra alle og enhver, men pokker så skummelt, da gitt. Det er tross alt 604 meter fra fjellklippen og RETT NED i havet, og det gir deg et bittelite sug i magen…

Jeg kommer til å være så støl etter denne turen her, og kommer nok ikke til å klare å bevege meg på en hel uke, men hjelpes så godt det føles å bevege seg litt i frisk luft. Godt mulig dette her frister til gjentagelse, hehe!

Hvor er dere akkurat nå? Har dere det bra? Er dere i SYDEN, eller er dere aktive sånn som oss? Nå er jeg spent!

Skrives senere, fininger ♥

Annonse