DAY 4 – DIN DRØMMEDATE

Eh ja… 

Challengen i dag er egentlig litt tricky, for det er jo så mye hyggelig man kan gjøre for å få den perfekte daten. Allikevel er det noen ting jeg liker skikkelig godt, og det er alt som er spontant. En planlagt date med bord for to med hvit duk og havutsikt, kan kanskje minne litt mer om en klisjé, selvom det på ingen måte er feil å stirre inn i øynene til hverandre mens de speiler seg i solnedgangen som forsvinner ned i havet. *Kremt, kremt*

En perfekt date for meg er chill, laidback, impulsiv, og med en person jeg har en god kjemi med. En person jeg kan snakke med i flere timer uten å vite at klokken tikker, mens man utveksler gode historier, ler, drikker noen iskalde øl, og bare glemmer alt annet. Ingenting er jo verre en en klein date med pinlig stillhet, og øl som går ned på høykant for å unngå enda flere pinlige øyeblikk, og en slik date var jeg faktisk på en gang.

Det var vel egentlig en blind date, og nervøs som jeg var troppet jeg opp på avtalt sted med godt mot og et åpent sinn. Den første ølen kunne ikke forsvunnet fortere, mens spørsmål som «ja, hva jobber du som da?», «og hvor bor du da?», «du trives i jobben ja?», «har du noen planer for sommeren?» ble utvekslet over bordet… Det sier seg selv at man ikke har en spesielt god kjemi når du må spørre daten din i november, om hva han skal i sommer. Når du i tillegg er dritings etter de første 30 minuttene, og han ikke forstår hva du sier fordi du snøvler så jævlig, nei da er det faktisk bare én ting å gjøre; Komme seg til helvete hjem!

Drømmedaten er rett og slett to personer, en chill uteservering, en varm sommerdag med deilig bakrunnsmusikk, solnedgang, en sexy mann, noen kalde øl, mye latter, og en kveld som avsluttes altfor sent… Gjerne etter å ha gått videre for å danse og skåle, for så å tusle småtipsy hjemover, hvor du på veien stopper ved hvert gatehjørne for å snike til deg et flørtende og lekent kyss. Åh, nå fikk jeg faktisk skikkelig lyst til å gå på date. Ingenting slår jo en perfekt date med en perfekt mann! Eller hva?

Fortell meg om deres drømmedate, da? Sharing is caring, hehe!

Kyss og Klem ♥