Annonse

DAY 4: DIN FAVORITTLÅT

Dag 4 – din favorittlåt! Den aller største utfordringen av dem alle. For hvor vanskelig er det vel ikke å velge ut én låt som favoritten, blant alle de fantastiske sangene der ute? Det er mer eller mindre en umulig oppgave, så nå måtte jeg gå skikkelig i tenkeboksen. Jeg har jo så mange favoritter, og elsker låter fra både Sinatra og Janet Jackson, Sade og Darkside. Her er det altså stor variasjon og noe innenfor ulike sjangere, men så var det favoritten da…

Jeg vurderte å gå for en julesang siden vi tross alt nærmer oss desember, men så har jeg jo et eget julelåt-innlegg på lur som kommer litt senere. Derfor falt valget på noe helt annet – helt fantastisk låt, som jeg er ganske så sikker på at dere alle kjenner til; Hallelujah!

Når sant skal sies er det ikke den orginale versjonen som er på toppen av listen – den er jeg faktisk ikke sånn veldig begeistret for, men Pentatonix sin versjon? Nå passer det ekstra godt å si HALLELUJA! Denne gjengen her synger så vakkert, og får alle hårene på kroppen til å reise seg. Helt magisk, rett og slett…

Denne låten kan jeg høre om og om igjen… Jeg blir rett og slett rørt av denne låten, og feller alltid en tåre eller to halvveis ut i låten. Elsker den! Hvilken låt er din all time-favoritt?

Vi skal nå ut å spise middag på en trivelig italiensk restaurant. Ferien nærmer seg slutten, så nå gjelder det å nyte så godt vi kan de siste dagene!

Kos dere i kveld, fininger!

Annonse