Annonse

DAY 5 – DIN FAVORITT NETTBUTIKK

God ettermiddag, fine mennesker ♥

Dagens challenge plottet jeg inn, rett og slett fordi jeg veldig ofte får spørsmål om hvilke nettbutikk som er min absolutte favoritt. Jeg tror ikke dette kommer som noen overraskelse for noen av dere, men nettbutikken som troner øverst på listen er selvfølgelig Junkyard.no. Her finner jeg alltid noe jeg liker, og utvalget er like godt både sommer og vinter. Det er bl.a. her jeg får fatt i alle de freshe capsene, cruiserboardene, snowboards, slække tank topper og snow gear, og jeg har alltid vært strålende fornøyd med produktene fra Junkyard. 

I tillegg er det selvfølgelig noen andre nettbutikker jeg stadig vekk titter innom, både for å hente inspirasjon og selvfølgelig for å ruinere lommeboken, og på listen over favoritter står bl.a Boozt.com, Nastygal.com, SheInside.com, Nelly.com, H&M.com, Makestyle.no, og Chicy.se

Tilføy gjerne noen nye til denne listen, sånn at jeg kan la den lommeboken få gjennomgå enda hardere. Hehe. 

Alt bra med dere ellers?

Klem i fleng ♥

Annonse