DAY 5: DITT STJERNETEGN OG HVOR GODT DET BESKRIVER DEG

Alright… 40 Days Challenge – Day 5: Ditt stjernetegn og om du føler det beskriver deg godt. Skal si det går unna, ikke sant? Før vi vet ordet av det er det 2019, haha. Det er faktisk litt artig å tenke på, nemlig at det kun er 3 dager til et nytt år, når denne challengen har kommet til veis ende. Juuhuu! I dag skal vi ta for oss noe skikkelig spennende, nemlig stjernetegn.

Jeg synes astrologi og læren om stjernetegn generelt er superfascinerende, og tviler ikke et sekund på at stjernetegnene er med på å forme vår personlighet. Det er jo så mye som stemmer, og for min del kjenner jeg meg igjen i mye av det som beskriver en typisk løve. Uansett hvor jeg søker er resultatet sånn cirka det samme, og det som aldri endrer seg, er at en løve liker oppmerksomhet, at h*n er den fødte taler og entertainer, at h*n er selvsikker, sjarmerende og svært beskyttende overfor dem som fortjener det. En løve er opptatt av rettferdighet, og akkurat der kan jeg jo trygt si at spikern treffes rett på hodet. Er det én ting jeg ikke takler, så er det nemlig urettferdighet. En løve tar ofte ordet og er ikke redd for å fortelle hva h*n mener… Denne beskrivelsen passer vel i grunn ganske så bra den også, eller hva? Haha.

Men okei… La oss se hva mer det står skrevet om løven…

Løven er sjarmerende, galant, irriterende og en strålende følgesvenn. Du beskytter de som fortjener det. Du har også styrken til å ta plass og vise hva du mener. Du er modig og overvinner de fleste problemer og hindringer. Den sterkeste av styrkene er imidlertid styrken av å være sjenerøs og snill, og denne styrken kommer fra et kjærlig hjerte. Evnen til å vinne over fiender og bekjempe urettferdighet kommer når styrke er kombinert med godhet og mot.

Da er også en entusiastisk, kreativ og sjenerøs person. Løven er dyrenes konge, og du er også ubestridt kongen i dit eget kongerike, uansett om ”kongeriket” er et parforhold, en arbeidsplass eller hele din omgangskrets. Du oser av selvtillit og elsker festens midtpunkt.

Overdådighed, livskraft og kreativitet – det er essensen av Løvens personlighet. Du er det evige barn som lever i nuet og er uhemmet i sin livsglede og kjærlighet til sine nære.

Den lyse side av Løven:

Fordi du av natur er et sprudlende og ekspansivt menneske, vil du alltid prøve å skape din egen spenning, ditt eget eventyr, hvis ikke livet automatisk byr på det. Du kan like å leve stort og hater det kjedsommelige og det ordinære. Det gjør deg til et spennende og levende menneske å være sammen med – der skjer alltid noe i ditt selskap.

Du er generøs, vennlig og åpenhjertet, og av naturen har du tillit til andre mennesker. Du kan simpelthen ikke forestille deg, at andre ikke har gode intensjoner. Selv om nogen sårer dig, tilgir du lett og bærer ikke nag.

Du er en fantastisk vært(inne) som ikke holder noe tilbake – du vil gjøre hva som helst for å imponere og glede dine gjester. Ditt offentlige image er også veldig viktig. Du kjøper gjerne det beste slik at du kan stråle i andres øyne. Luksus er noe du i dine egne øyne har fortjent, og løven har det mest overdådige pengebruk av alle stjernetegnene.  Løven styres av Solen, og du sprer både glede og varme omkring deg. Faktisk minner du meget om Solen med din livsbekreftende, energiske, magnetiske personlighet, som stadig og evig brenner og spreder lys.

Du er også godt til å sosialisere deg, og arbeider helst i en gruppe hvor du kan vise ditt naturlige ledertalent. Du er den som gir ordrene (og tar dem helst ikke), men du er så entusiastisk og munter, at andre ikke har noe imot å ta ordre fra deg. Det bunner også i at du selv arbeider hardt, og at du aldri krever noe av andre om noe som du ikke kan kreve av deg selv.

Og modig som en løve, det er du. Du møter enhver utfordring med sinnsro og beslutsomhet, og du holder deg ikke tilbake fra å gå inn i en konfrontasjon hvor det er nødvendig. Du er ambisiøs men ikke nådeløs. Det eneste du forlanger er å være i rampelyset.

Altså… Hahaha… Noen ting blir jeg nesten skremt av – så spot on er det faktisk! Okei, la oss bevege oss over til den mørke siden av løven…

Den mørke side av Løven:

Du kan like å leve stort, og hater kjedsommelighet og det alminnelige. Det gjør også at du avskyr regninger og rutiner, som gjør deg fullstendig desperat av kjedsomhet. Derfor kan du være vanskelig å ha med å gjøre – særlig på arbeidsplassen.

Det samme gælder din lederpersonlighet. Løven vil helst gå foran og være den som bestemmer. Du kan faktisk ikke forstå det, hvis ikke du (med det samme) får en lederstilling. Du mener du er født til å lede andre, og du er godt hjulpet på vei av din fantastiske evne til at komme godt ut av det med de personer som kan hjelpe deg til den ledende posisjon.

Det kan godt virke på andre som at du har litt for spisse albuer, og at du prøver å flytte all oppmerksomhet til deg, noe du til enhver tid prøver å gjøre. Din ekstremt utadvendte og bombastiske væremåte kombinert med din evne til å opptre på slapp line, gjør deg til tider til til en torn i øyet på andre.

Din løvestolthet er din akilleshæl. Du har bruk for andres tilbedelse, deres smiger, men fordi du er for stolt til at bed om deres bifall, føler du deg innimellom såret, med mindre andre gir deg oppmerksomheten og beundringen du hevder er nødvendig.


Phew! Det var mye info på én og samme gang, men herregud så moro. Det er så mye som stemmer, og samtidig en del ting som kan være viktig å være klar over. Jeg vet at jeg kan ta svært mye plass, men så lenge jeg faktisk er klar over det, kan jeg gjøre noe med det. Det er jo så viktig å gi rom til andre!

Stjernetegn er superspennende, og nå er jeg skikkelig giret på å høre om det er flere løver der ute som kjenner seg igjen i denne teksten. Jeg er også giret på å få vite litt om hvilke stjernetegn dere andre har, og om dere føler det beskriver dere godt!

Alright… Nå suser vi ut av dørene her! Det er tid for den aller siste kvelden her i Albir, og den skal helt perfekt. Måtte dere alle få en vidunderlig fredagskveld ♥

Kilder: Horoskoper.net / dk.wengo.com