DAY 6 – MEST SEXY KROPPSDEL PÅ EN MANN

Hei igjen, deilige lesere. 

Åh, dagens challenge får jeg litt vann i munnen av. Det er lov å si sant? Selvfølgelig er det vel helt innafor når jeg nå skal ta for meg mannens mest sexy kroppsdel. Hmmm, det er jo ikke lett å velge ut kun én del på en mann, hvor alt egentlig er kjempedigg, men er det én ting jeg setter litt ekstra pris på enn andre ting, så er det en flott, mandig, markert og deilig rygg. Fy faen så sexy det er å se på en mann bakfra hvor ryggen ser sterk nok ut til å slenge fire-fem stk. av meg rundt i rommet samtidig. NAM! Åh, mannfolk… Hva skulle vi gjort uten dem? 

Noen som er enig med meg eller? Alt er egentlig rimelig innafor så lenge det ikke er altfor mye muskler, og sånne bolegutter er det verste som finnes i hele verden. Æsj! 

Hva skal dere i kveld da? Det er jo freeedaaag, og ukens aller beste dag. Kjærlighet!

Suss og klem