DAY 6: ET STED DU KUNNE FLYTTET TIL

Da jeg publiserte Day 6 i 40 Days Challenge i 2013, svarte jeg Hawaii på hvilket sted jeg kunne tenke meg å flytte til. Jeg tror nesten jeg kunne gått for Hawaii i denne gangen også (det er jo et helt fantastisk sted) , hadde det ikke vært for den bittelille fargeklatten av en by, Sayulita i Mexico.

Både Dennis og jeg ble fullstendig blown away da vi ferierte her i januar i år, og vi har ikke opplevd maken til gjestfrihet! Uansett hvor du går, blir du møtt med et smil og åpne armer. I palmene nedover den bittelille hovedgaten, finner man skilt med ord som Love og Respect – og man får inntrykk av at dette er de grunnleggende reglene å leve etter. Her behandler man hverandre med kjærlighet og respekt, og det skinner så godt igjennom. Det er ikke rart at de fleste ser ut til å nyte livet – stemningen er rett og slett bare så chill og magisk…

Sayulita er en eneste stor fargeklatt, og jeg er sikker på at de som bor her har det ekstra bra, siden de faktisk er omringet av såpass mange lekre og freshe farger! Farger gjør noe med humøret – det er til og med både bevist og forsket på!

Åh, Sayulita – den mest sjarmerende plassen jeg noen sinne har besøkt. Dette er virkelig byen for en fargeglad sjel som meg, og overalt hvor man går er det som nevnt farger, palmer og live musikk. Både innbyggere og turister er ekstremt vennlig, så her kunne man reist alene på ferie uten å være ensom. Alle er så vennlige – alle smiler, og jeg elsker den avslappede, deilige stemningen som er her. Her er det ingen som stresser, og man kan tydelig se at dette er et sted som huser livsnytere og gladlakser. For et deilig liv!

Hvor kunne du tenke deg å flytte til, om du kunne velge et sted hvor som helst i verden?