Annonse

DAY 7- ET STED DU KUNNE FLYTTET TIL

Aloha hotties ♥

Vi har kommet oss til dag 7 i challengen, og for å være helt ærlig, så koser jeg meg faktisk skikkelig med denne lille utfordringen. Spesielt i dag, siden dagens challenge bringer frem noen sinnsykt gode minner. Det stedet jeg kunne flyttet til er nemlig, og uten tvil, magiske Hawaii! 

At Morten og Caspar var der da Kine og jeg dro nedover har nok helt sikkert gjort noe med helhetsinntrykket, men vakrere plass skal man leite lenge etter. En plass som er så sinnsykt fin, så avslappet og laidback passer meg helt perfekt, så hadde jeg hatt litt mindre å gjøre her som krever at jeg er bosatt i Oslo, hadde jeg flyttet på flekken. Hawaii er LIVET!

Nå er jeg litt spent på å høre deres mening… Hvilket sted kunne dere tenke dere å flytte til, hvis dere hadde hatt sjansen?

Peace & Love ♥

Annonse