DAY 7: HVA SOM GJØR EN MANN SEXY

Så var vi kommet oss til dag 7 i denne challengen… Det er jo nesten som en julekalender dette her – bare med 40 luker, haha. Og bak den 7. luken skjuler det seg en liten oppgave som går ut på å beskrive hva som gjør en mann sexy!

Så… Hva er det egentlig som gjør en mann sexy? For min del holder det ikke å bare se bra ut – det må liksom mer til enn som så, for at jeg skal synes en mann er heit. Her teller ambisjoner veldig mye! En mann med ambisjoner – en som drømmer og tør å satse, er sexy! En som gir litt f – som tør å gå sine egne veier, og som ikke er redd for å feile.

Jeg tenner på han som er leken og eventyrlysten – som har lyst til å reise rundt i hele verden sammen med meg, og som kan klare seg uten altfor faste rammer. Jeg liker en som fargelegger utenfor strekene, som skiller seg litt ut, og som også er en gentleman! Det er rett og slett sexy at en mann åpner døren for deg, eller gir deg jakken sin om du fryser. Det er sexy når en mann reiser seg for eldre på bussen, eller når han hjelper noen som trenger det. Han være høflig og snill – det er et must!

En mann som ler er hot! Og det aller mest sexy på en mann er uten tvil smilerynker. Det er så latterlig flott, det!

Hvis jeg skal nevne noe litt mer overfladisk som jeg tiltrekkes av, så må det bli veltrente armer og rygg! Jeg er en sucker for en maskulin og veltrent rygg – Yummy! Og tatoveringer, selvfølgelig!! Tættiser på mannfolk er hot!

Så… Det er kanskje ikke så rart at alt dette er det jeg tenner mest på – sånn siden jeg kan gi Dennis en på alle punkter? Hehe! Han er og blir min drømmemann for alltid – både i personlighet og utseende. Flotte mannen min!

Hva synes du er det mest sexy med en mann?