Annonse

DAY 8: 5 TING SOM GJØR MEG LYKKELIG AKKURAT NÅ

Ååå som jeg elsker dagens challenge! I dag går den nemlig ut på å nevne 5 ting som gjør meg lykkelig akkurat nå… Og man blir jo faktisk lykkelig av å tenke på de tingene som gjør en lykkelig, haha!

♥ Jeg vinket nettopp farvel til fire av mine beste venninner. I kveld har vi nemlig hatt en liten førjulssamling her hos meg i julehuset, med gløgg, julekaker og julebrød – sånn med rosiner inni, vet dere – og andre godsaker. Og akkurat slike kvelder som dette her med gode venninner? Det gjør meg lykkelig!

♥ Jeg blir lykkelig over å vite at jeg skal til Kristiansand i morgen for å besøke Belinda. Hun er en av mine favorittpersoner i hele verden, og at jeg skal tilbringe 3 dager med henne gir meg seriøst sommerfugler i magen. Herregud så koselig dette skal bli!

♥ Den nye peisen vår, alle julekulene og juletreet som ble satt opp i går gjør meg lykkelig. Dere kan jo tro hvor innmari glad jeg var i går kveld da jeg pyntet den nydelige edelgranen vår, som nå skaper tidenes deiligste julestemning her hjemme. Julen gjør meg generelt lykkelig!

♥ Dennis og jeg er inne i en skikkelig god periode nå, hvor vi er flinke til å sette ekstra stor pris på hverandre. Hver morgen starter med en god klem og litt roligdans på kjøkkenet mens julejazzen spilles på anlegget. Denne lille stunden vår gjør meg skikkelig lykkelig!

♥ Det gjør meg lykkelig å vite at mamma og Jon har fått det så fint i Spania, og at det nå er mye lettere for mamma å komme seg både ut og inn. Nå er det ingen problem å dra ut for å spise, og hun slipper å bekymre seg for alle trappene. Det er skikkelig godt å vite at hun har det bra og mye bedre enn før!

Nå smiler jeg… Dette var fint! Hva med deg, fining? Hva gjør deg lykkelig akkurat nå?

Annonse