Annonse

DAY 8 – DRØMMEMANNEN

God kveld fininger 

Dere henger enda med på 40 Days Challenge eller? Ja? Flott. For i dag er det beskrivelse av drømmemannen som står for tur.. og her har det nesten overrasket meg hvor få «kriterier» jeg har. Mange av de jeg kjenner går enten kun for blonde gutter, kun for mørke gutter, kun for høye, kun for lave, kun for de med muskler, and the list goes on.. For meg er det viktigste at fyren får meg til å le, og at vi har god kjemi, og har man det, så bruker liksom resten å komme naturlig. Men jeg skal likevel ikke legge skjul på at masse tatoveringer og en laidback stil er noe jeg gjerne har hatt en tendens til å falle for. Hehe. Jeg synes det er så sexy! I tillegg er det selvsagt viktig for meg at han er mann, at han kan sette meg litt på plass og ha kontroll på tingene. Det liker vi vel alle? 

Men se da.. åh, hvis ikke det er sexy med menn i tattoveringer så vet ikke jeg! Hehe.

Hva med dere, rockstars? Hvordan vil dere beskrive «drømmemannen»? 

Smask på dere! 


Annonse