Annonse

DAY 9 – 5 TING SOM GJØR MEG LYKKELIG

Afternoon, lovelies!

Dagens challenge gjør meg så glad, for nå har jeg hatt muligheten til å tenke gjennom nøyaktig hva det er som gjør meg lykkelig, og bare det i seg selv gjør meg lykkelig, hehe. Det skal sies at det er langt mer enn 5 ting som gjør meg happy, men dere skal ta altså få servert mine top 5, i tilfeldig rekkefølge:

1. The two B’s, Betty & Belinda. Tenk at jeg har så flotte venninner da, hæ? Disse to er de som alltid står som siste oppringte på telefonen, de som alltid står som siste sendt sms, og de to som får høre alle mine crazy tanker om alt hele tiden, og de gjøre meg rett og slett bare lykkelige! Gode venner er en must have ingrediens for et lykkelig liv, og jeg er så heldig at jeg har en skokk av gode venner!

2. Party. Hehe. Dere har vel skjønt det til nå, sant? At jeg liker en god fest? Feel good musikk, topp stemning, noe godt i glasset, høy latter, og dansing ut i de sene nattetimer er noe som virkelig gjør meg lykkelig.

3. Reise! Hvis det er noe jeg elsker å bruke penger på, så er det reising. Det å se nye land, nye kulturer, (nye butikker), ny mat, ny drikke.. det gjør meg virkelig lykkelig, og jeg håper, tror og vet at jeg skal reise myyye mer i fremtiden. Det er så mange land jeg vil se, og så mange land jeg allerede har sett, men vil se om igjen! Bare tanken gjør meg lykkelig, hehe.

4. Sol! Åh, sol sol og mere sol! Våkner jeg en dag og titter ut og ser sol, ja da er dagen min reddet. Man kan da ikke være i dårlig humør når det er sooool ute, kan man vel?

5. Gode samtaler. Samtaler er LIVET! Jeg er jo en bergenser, og vi er vel kjent for å ha snakketøyet i orden, og her er jeg intet unntak. Jeg elsker å sitte i timesvis og bare fordype meg i det ene temaet etter det andre, med en god samtaleparter. Gjerne B eller B, mens vi er på party, i utlandet, i solen, hehe.

Så må jeg jo legge til en nummer 6; farger! Nå ble dere vel ikke så overrasket? Hehe. Farger gjør så mye med humøret, og det er nettopp derfor jeg velger å omringe meg i farger dagen lang. Farger er LIVET!

Men nå er jeg spent på hva som gjør dere lykkelige? Fortell meg, fineste lesere!

Peace & LOVE ♥

 

Annonse