Annonse

DAYS LIKE THIS

Hei igjen, babes ♥

Jeg har snakket mye om de fine dagene vi har hatt i det siste, men det er lov når vi så langt har-og har hatt den mest fantastiske sommeren jeg noen sinne har opplevd i Norge. Jeg er så glad for at jeg ikke reiser sydover før om en måned, sånn at jeg virkelig kan nyte denne fine tiden på østlandet.

Gårsdagen gikk med til søndagsbrunsj i solen med jentene, og med jentene mener jeg også den lille frøknen til Pay som dere ser under her. *SMELT* Hun sjarmerer alle i senk, og disse bildene jeg tok av henne i går da vi satt og spiste blir jeg selvfølgelig helt nødt til å vise til dere. Så ubeskrivelig herlig!

Etter lunsjen hoppet vi inn i bikinien og satt kursen mot stranden på Bygdøy, hvor vi ble liggende til langt utpå kvelden. Nå er det virkelig sommer og jeg ELSKER det ♥ 

Hvordan er det hos dere rundt om kring i Norge da? Er dere like heldige med været som oss her borte? Jeg hørte på radioen at det SNØR i Alta i dag, og hvis jeg har en eller flere lesere som bor der oppe har jeg bare én ting å si til dere.. Kom dere til helsikens ned til O-town, så skal jeg ta dere med i parken sånn at dere får litt sol på kroppen!! Det går søren meg IKKE an!! 

Suss og Klem 

♥ ♥ ♥

Annonse