Annonse

DE 3 VIKTIGSTE JULEKALENDERNE!

I disse juletider blir vi bombandert med ulike julekalendere i sosiale medier. Både butikker og influencere bjudar på nye gaver hver eneste dag, og man kan finne noe spennende bak hver eneste luke. Jeg synes så absolutt at det er hyggelig å kunne gi publikumet sitt muligheten til å vinne en en liten oppmerksomhet hver dag julen igjennom! Men i er det spesielt tre julekalendere som skiller seg ut, og som har en langt større betydning enn en ny tannbørste eller sminke.

Jeg hyller initiativtakerne bak disse fantastiske kalenderne, og ønsker i dag å gi dem litt oppmerksomhet. Vi har alle noe å lære – og disse kalenderne kan rett og slett bidra til å gjøre oss til bedre mennesker ♥

Selvverdskalenderen:

Jeg elsker denne kalenderen – En ny type julekalender der det blir lagt ut en oppgave hver dag for å hjelpe deg på vei til å bli mer glad i deg selv. Alt du trenger er en notatbok, og jeg kan garantere deg at du vil føle deg så ufattelig mye bedre etter å ha åpnet dagens luke. I går fikk vi en sunn og viktig oppfordring – nemlig å avfølge profiler i sosiale medier som gjør at vi føler oss dårlig. Dette har jeg snakket om så mange ganger, og du? Jeg vet at det funker!

Du finner kalenderen på Instagram @selvverdskalenderen

No Hate Julekalender:

Årets julekalender fra de fantastiske menneskene bak No Hate – Norges første organisasjon som skal bekjempe netthat på fulltid – er ikke helt som alle andre. Den består av mennesker som har blitt rammet av netthat, men som nå ønsker å bekjempe det. Netthat gjør at færre tør å bruke stemmen sin, og når det blir skikkelig, skikkelig stygt, kan netthat- og hets faktisk true demokratiet vårt! Det mener i hvert fall Henriette Steenstrup, som er profilen vi møter i dagens luke… Jeg kunne ikke blitt mer enig!

Du finner kalenderen på Facebook HER

Mytekalenderen: 

Samuel Rostøl er en fantastisk mann som kjemper aktivt for dyrs rettigheter. Innsatsen han gjør er beundringsverdig, og nå i desember har han laget Mytekalenderen. Hver dag poster Samuel en myte, eller typisk motforestilling mennesker har mot veganisme, og noen tanker og refleksjoner rundt hvordan man kan besvare dette. Jeg roper høyt hurra for denne kalenderen, og gleder meg til å få enda mer kunnskap gjennom hele julen!

Du finner kalenderen på Facebook HER

Disse tre slår både pakkekalendere og giveaways rett ned i støvlene! Og jeg gleder meg så mye til nye luker hver eneste dag ♥ Kanskje du vil følge med du også?

Nå skal jeg utover til mamma, før jeg skal hjelpe Stine med diverse litt senere. Det blir med andre ord litt farting frem og tilbake, så nå gjelder det å komme seg ut av pysjen, og inn i tjukkegenser og jeans. Torsdag allerede, forresten? Helsiken – her går det unna, ass!

Nyt dagen!

Annonse