Annonse

DE ALLER SKUMLESTE FILMENE!

Hei og happy fredag, superstars 

Det er ukens deiligste dag, og for vår del betyr det sofachill, masse smågodt, pizza og en god film eller serie.

Jeg merker at jeg er in the mood for en skikkelig grusom skrekkfilm. En sånn som er så skummel at du er på gråten av redsel etter tjue minutter, haha. Sånne filmer har jeg et skikkelig elsk-hat-forhold til.. Jeg elsker å sette meg godt tilrette ved siden av mannen og trykke på play.. Jeg elsker starten og oppbyggingen av filmen, og så blir jeg så redd at elsk går over til hat.

Det er mange skrekkfilmer jeg har sett, men som jeg ikke har sett likevel.. Som et resultat av at jeg har sittet med øynene igjen gjennom store deler av filmen.. Det er da man vet at man har funnet den perfekte filmen, hehe. 

I dag tenkte jeg å spørre om dere ville dele noen skikkelig skumle tips med meg.. Hvilken filmer mener dere er de aller skumleste? 

Forlatte bygninger som f.eks. mentalsykehus og asylmottak, er elementer som jeg mener får hårene til å reise seg på kroppen.. Og så er det alltid en bonus om filmen faktisk er basert på en sann historie.. Ojojoj, så creepy!

Creepy kids er alltid skummelt, men det må ikke være for mye blod og gørr.. Det blir bare teit og ikke så skummelt, så jeg er altså på jakt etter de filmene som virkelig får en til å bli skikkelig, skikkelig redd. 

Foreløpig ser min topp 5-liste over skumle filmer slik ut:

1. The Conjuring
2. The Others
3. Sinister
4. The uninvited
5. Shutter
 

Så..

Nå er jeg skikkelig spent på hva dere mener topper listene over creepy filmer. Kanskje det blir en real skrekkfilm på dere også i kveld? Mohahahahh!

Love ya 

 

 

Annonse