Annonse

DE GØYESTE DAGENE I 2016!

//I samarbeid med LVCVA & Matador Network

Helloooo fra Gardermoen ♥

Ja nå er det helg, fininger. Er det ikke deilig? Fokus og jeg sitter og hygger med en Corona her på flyplassen, og skal straks gå vende snutene mot Bergen. Og mens vi sitter her og koser oss glugg ihjel, passer det jo helt perfekt å dele den herlige stemningsvideoen fra turen vår til Las Vegas. Det ble jo litt krøll med den forrige vi la ut, men nå er den her, altså… Oppgradert, lenger, og enda bedre – vi håper dere liker den like godt som oss!

Vegas, ass! Verdens gøyeste by… Her er det altså så mye moro å finne på, og for sånne som oss som elsker Las Vegas såpass høyt, er det jo helt FAB at Norwegian faktisk begynner med direkteflygninger om ikke mange ukene. Halleluja, haha! Jeg har en følelse av at det blir mange turer til vår favorittdestinasjon fremover, og jeg gleder meg allerede til neste tur.

Folkens? Nyt denne deilige fredagen, og dere? Nå blir det søren meg rastafletter også, haha. Kult at dere digger det ♥

Ufattelig glad i dere, skjønningene mine – dere er de beste på jord!

Annonse