Annonse

DE PINLIGE ØYEBLIKKENE

//Annonse

Du sitter på trikken… Jakken er åpen fordi du er så varm etter den lille løpeturen til trikkestoppet, og du kjenner hvor godt det er å synke ned i setet. Du har enda en gang fått bekreftet at du har tidenes dårligste kondis, og er sjeleglad for at det finnes noe som heter trikk som kan ta deg fra A til B, uten at du trenger å tenke på hverken trafikkregler eller dødvinkel.

Denne trikketuren bruker du til å finne tilbake til hvilepulsen – til å ta en liten time out, rett og slett, og du nyter turen med en god samtale med mannen og en kopp coffee to go som du akkurat rakk å mekke ihop før du måtte fly ut av døren. Dere er på vei til et viktig møte, og samler nå tankene mens han knasker på sin favorittsjokkis, og du slurper i deg kaffe som fortsatt har god lunk. Du super og slurper mens dere ler, skravler og titter ut av vinduet, og ingen av dere flytter blikket fra hverken hverandre eller utsikten før dere skal av. Når mannen bryter ut i latter mens han peker på genseren din går opp for deg – at mesteparten av kaffen i koppen ikke gikk i nebbet, men rett i fanget.

I hele femten minutter har du altså sittet der og slurpet og sølt, og det er ikke et plagg som ikke er grist til av kaffe. Det er kaffe overalt – i håret, på genseren, på jakken og på buksen, og det eneste du kan gjøre er å le. Det er jo faktisk et ganske komisk øyeblikk dette her, så får dere heller smile litt ekstra bredt i møtet dere er på vei i.

Boys and babes, dette var gårsdagen, haha. Det skal jo søren meg ikke gå an. Skal det vel? I hvert fall ikke siden Dennis tross alt satt rett ved siden av meg – han burde jo observert dette for lengst, og jeg sitter igjen med et stort glis når jeg tenker på alle de som fikk med seg dette på trikken – som satt og godtet seg over hvor skjeis det gikk for meg og den kaffekoppen, mens mannen aldri grep inn, haha. Kanskje noen til og med hadde veddemål om hvor lang tid det ville ta før vi begge merket noe? Jeg ler!

Ingen dag uten kaffe, sier jeg bare, haha. Jeg er rett og slett helt avhengig av et par coffe moments i løpet av dagen, og som regel forbinner jeg kaffe med kos. «Nei, nå tar vi en liten kopp kaffe, dere – og så koser vi oss litt» er noe jeg sier ofte. Kaffe bringer liksom folk sammen, føler jeg. Er dere enig? Og så bidrar det noen ganger til gode samtaler og velig ofte en god latter. Som når man sitter på trikken og griser kaffe utover hele seg, haha.

Dette var dagens gode og noe pinlige historie, og da passet det jo midt i blinken at folka bak TWIX var giret på at vi skulle dele #mycoffeemoment med dere. Vi håper dette øyeblikket bidro til en ekstra fin ettermiddag, og kanskje til og med en liten latter? I tillegg er mye av moroa med dette innlegget en fantastisk konkurranse, hvor premien er den råfreshe Delonghi® DEDICA 680.R espresso machine.

Det er superenkelt å delta i konkurransen, alt dere trenger å gjøre er nemlig å dele et bilde av deres coffee moment på Instagram, og bruke hashtaggen #mycoffeemoment – HURRA!

Første premie er denne espressomaskinen, andre premie er 2 flotte kopper fra Royal Copenhagen, og tredjepremie er 10 x Twix barer for de av dere som digger Twix. Hurra for kule historier, kule konkurranser og kule premier!

Nå venter jeg i spenning på deres kaffeøyeblikk, og håper deres er like pinlige som mitt, haha.

Talk later, babes ♥

Annonse