Annonse

DE SISTE UKENE…

Mine fine, hallaisen 

Denne søndagen er superslow, og det er så deilig å ikke gjøre noe annet enn å ligge på såffan og spise, haha. Vi har ingen andre planer i dag enn å ligge her vi ligger nå, og det er rett og slett helt perfekt!

Forrige uke glemte jeg hele søndagsoppsummeringen, men her kommer omsider en oversikt over den siste ukenes ditt og datt…

WANDERLUST:

Da vi var i Agadir tidligere i år, fikk jeg enda mer smaken på Marokko. Fargerike Marrakech står høyt på listen over steder jeg ønsker å besøke, og nå skal jeg faktisk rett inn på Norwegian for å se om jeg finner noen billige flybilletter. Marokko er et vanvittig spennende land, som jeg ønsker å se mer av!

VINNERE:

Det er på tide å annonsere diverse vinnere, som jeg selvfølgelig skulle gjort for lenge siden. Bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har gleden av å gratulere:

Maren Berg og Veronica M. Pedersen, som stikker av med hver sin The Social Guidebook to Norway, og Karoline E.N stikker av med det siste gavekortet i SOBAZAAR x StyleConnection – konkurransen! HURRAAA for dere ♥ Supert om dere sender adressene deres på mail til meg (kristin@styleconnection.no)

GLADMELDING:

Okei.. Hvis det jeg hørte for to dager siden stemmer, så skal Spice Girls gjenforenes. Hvor FANTATISK er ikke det?? Dette er nok kjekkest for oss som vokste opp på 90-tallet, og som var Spice Girls’ største fæns. Jeg digger dem like mye nå som jeg gjorde for tjue år siden, og krysser fingrene for at jeg får oppleve en konsert!

INSPIRASJON:

Vi prøver å finne inspirasjon til garderobeløsning, og de siste ukene er det bilder av ulike garderober som har inspirert meg mest. I den nye leiligheten har vi et lite rom som skal brukes til walk-in, og da gjelder det å få så mye som mulig ut av liten plass. Er det noen av dere som har erfaring med Algot-systemet fra IKEA? Jeg tror nemlig at dette kan passe perfekt!
WANTIE:

Heheheh, er det én ting jeg har skikkelig lyst på, så er det disse superdigge unicorn tøflene! Er de ikke helt AWESOME? Jeg håper dere liker dem like godt som meg, for jeg har faktisk lagt inn en ordre på mange slike tøfler, som kommer for salg i butikken om en liten måned. HURRAAA, sier jeg bare, mens jeg klapper i hendene av begeistring, haha. 

BESTE INNKJØP:

Ettersom jeg har shoppet en hel haug den siste tiden, er det vanskelig å trekke frem én ting som beste innkjøp, så da sier vi heller at ukens beste innkjøp er ALT som ble med hjem fra Spania, haha.

Flere av dere lurer litt på hva Dennis egentlig mener om alt rælet jeg altfor ofte tar med meg hjem, og jeg skal hilse å si at han har gitt meg opp, og at han ikke lenger registrerer om nye pyntegjenstander dukker opp overalt, haha. Han legger også til at han driter i det, så lenge han får ha en «mannesone» i fred, hvor han kan spille FIFA.. Noe han selvfølgelig får, hehe!

 

CRAVING:

Denne uken har jeg hatt en helsikens cravings på krabbeklør, og gleden var derfor stor da vi i går hadde krabbeklør, krabber og reker til middag. Det er så ubeskrivelig digg, og jeg får vann i munnen av tanken. Alle som ikke liker krabbe og skalldyr generelt, går glipp av noe stort!

LÅT:

All Good av De La Soul er virkelig all good! Jeg elsker denne gode gamle låten, som alltid får meg til å ville danse i takt med den superdigge beaten. Denne går på repeat om dagen!

INSTAGRAM:

Det som inspirerer meg mest på Instagram er harmony, freshe farger, prettiness, glade bilder, detaljer, interiør, reise og feelgood. @tokyobanhbao leverer nettopp det jeg liker aller best, og bildene får meg alltid i godt humør. Dette er en soleklar must-follow!

Fortell meg litt fra uken som har gått da!? Hva var ukens høydepunkt?

Talk later, darlings ♥

SMASK

Annonse