Annonse

DE SKJULTE PERLENE!

//Lokal tid: 10.25

Hallaisen herfra 

Er det én ting jeg interesserer meg for når jeg skal ut å reise, så er det å finne de skjulte hotellperlene rundt om kring i verden, og disse perlene dukker opp når du minst venter det, eller etter flere timer og dager med leting.

Det var på Instagramkontoen til en amerikansk jente jeg følger, at jeg fikk øye på et regnbuefarget hotell som sjarmerte meg i senk – det var da jakten startet. Hotellnavnet var nemlig ikke nevnt i teksten, men etter mye googling fant jeg ut at dette hotellet lå i Palm Springs. Dette kunne jo ikke passet bedre, ettersom Palm Springs var inkludert i reiseruten, og vi booket et rom umiddelbart. 

De siste tre dagene har vi altså hatt gleden av å bo her i fargeparadis, og siden jeg er over gjennomsnittet begeistret for alt som er fargerikt, dedikerer jeg like så greit et helt innlegg til nettopp dette hotellet. Har dere sett noe herligere? 

Hotellet heter The Saguaro Hotel, og er en slik vakker perle som man bare MÅ oppleve. Omgivelsene er drømmende vidunderlig, og maten som serveres i de to restaurantene her er nydelig. Den ene restauranten er mexikansk, og nachosen som serveres her er nok den beste nachosen jeg noen sinne har smakt, og så må vi ikke glemme tapasen fra i går da, NAM!

Jeg ser at flere av dere lurer litt på hvordan vi har lagt opp denne turen, om destinasjoner/hotell er bestillt på forhånd, eller om vi planlegger underveis. Vi tar alt som det kommer, det synes vi er det aller beste, for det er umulig å vite hvor man faktisk ønsker å oppholde seg i slutten av ferien.

Det kan riktignok være veldig fint å ha en base de fire første dagene, men deretter er det ekstra moro om man ikke har noen bestemt plan. Man får i mange tilfeller også noen supergode deals på hotell hvis man booker dagen før, så hvis man liker at ukene er litt uforutsigbare, kan en slik måte å reise på anbefales på det varmeste. 

Nå skal vi snart sjekke ut, og sette kursen mot deilige San Diego og BELINDA!!! TENK AT JEG SKAL SE HENNE I DAG DA, JEG GLEDER MEG SÅNN!

Har dere en fin fredag? 

LOVE YOU ALL 

Annonse