Annonse

DETTE SKAL VI DEFINITIVT GJØRE FLERE GANGER

Hurra for fredag! Er det et hint av sol jeg ser utenfor vinduet? Det tror jeg jaggu at det er, og det gjør jo selvsagt denne fredagen litt ekstra fin. Nå skal huset ryddes og gjøres fint og presentabelt til fredagskvelden, og ikke minst til det fine besøket som kommer fra Bergen i kveld. Caroline sjekker inn hos oss i helgen, og det skal bli så koselig.

Jeg tenkte å starte dagen med noen elektriske bilder fra onsdagskvelden. Stine hadde jo bursdag på søndag, og i gave fra Pay og meg fikk hun en opplevelse – nemlig show, middag og drinker på Wallmans. Altså, hvorfor har ikke jeg vært her før? Jeg har riktignok vært på Wallmans i København, men herregud – man trenger jo ikke dra til Køben når man har muligheten til å oppleve fantastisk flinke folk her i Oslo!?

Vi var i ekstase fra begynnelse til slutt, og bittelitt deppa over at vi søren meg ikke har én i venninnegjengen som kan synge, haha! Vi burde jo liksom hatt én liten jævel som i det minste kunne treffe tonene, men neida – vi er håpløse hele gjengen, og Stine, Pay og jeg ble flere ganger i løpet av kvelden bittelitt misunnelig på de som har venner som er like flinke som de som opptrer på Wallmans. Fy flate for et talent! Vi ble alle blown away av hele opplegget, men da en av artistene – Emilie, som hun heter – sang en Whitney Houston-låt nesten bedre enn selveste Houston, reiste hvert eneste hår på kroppen seg! Tårene presset mens smilet var bredere enn noen gang – dette er søren meg det vakreste jeg noen sinne har hørt. Denne dronningen her bookes herved inn til bryllupet vårt, ass! Halleluja!

      

Er det noen av dere som har vært på Wallmans før eller? Hvis ikke anbefaler jeg alle å ta turen innom. Dette er jo en perfekt aktivitet for venninnegjengen, om dere ønsker litt mer enn bare en middag. Dette skal vi uten tvil gjøre flere ganger ♥

Måtte dere få en vidunderlig fredag så lenge, så snakkes vi litt senere!

Annonse