Annonse

DEILIGE DR.HAUSCHKA

//Annonse

Hei igjen, herlige dere ♥

Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive, for jeg har endelig fått testet ut en hudpleieserie som gjør meg sååå godt. Når jeg sier ordet Dr.Hauschka føler jeg automatisk at dette er et produkt som er godt for meg, og det er det også. Så til de grader!

Jeg har alltid hatt en tendens til å røske med meg dove-produkter og andre billigprodukter når jeg er på shopping, sånn siden jeg som regel alltid er tom for produkter av den litt mer kvalitetssterke varianten. Jeg tenker at en bodylotion til under femtilappen duger, men på tørr vinterhud har jeg nå forstått at Dove og andre lotions med mye parfyme faktisk ikke bidrar til en mykere hud. Etter at jeg har brukt både Body Wash og Body Milk fra Dr. Hauschka, har huden min omsider blitt mykere og mindre irritert, og det gjør meg til et nytt menneske. Haha, det høres kanskje dumt ut, men det er utrolig hvor plaget man kan bli av å måtte klø konstant eller at hendene alltid er tørrere enn Sahara.

I denne serien finnes også håndkrem og ansiktskrem i tillegg til bl.a rensemelk og øyekrem, og jeg kan med hånden på hjertet si at disse produktene er noen av de beste jeg noen sinne har testet. Da er det ekstra stas å kunne inngå et samarbeid i samme slengen, sånn at jeg virkelig kan få dekket Dr. Hauschka-behovet mitt! 

Det beste av alt er selvfølgelig at produktene gjør godt. I tillegg er de IKKE testet på dyr som er et soleklart must for meg når jeg tester ut nye hudpleieprodukter. Designet er rent og lekkert, og duften helt nydelig. Både den friske sitronduften og den herlige roseduften, og sistnevnte minner meg om barndommen da vi laget parfyme av knallrosa roseblader og vann. Noen som kjenner seg igjen? Og som kjenner igjen duften? Mmmm.. Memories!

Dr. Hauschka hudpleie dreier seg fremfor alt om to ting –  at hudpleieproduktene ikke fratar hudens evne til å beskytte seg selv, men i stedet fremme hudens egne evner og hjelper den med å gjenvinne balansen, og at produktene består av nøye utvalgte ekstrakter fra legende planter. Her benyttes nesten utelukkende naturlige ingredienser fra avlinger som er økologisk dyrket eller Demeter-godkjent, og som oppfyller kravene til rettferdig handel. Jeg klapper i hendene og jubler.. Dette er gull!

Hudpleieproduktene finner dere i butikker som Sunkost, Life og VITA, og HER finner dere en oversikt over hvilke butikker nær deg som selger Dr. Hauschka. Jeg synes at prisnivået er overkommelig, og at produktene er verdt hver eneste krone man bruker. Favoritten blant alle favorittene er uten tvil Rosenkrem som jeg bruker daglig, og hele samlingen ser både lekker ut i hyllen på badet, i tillegg til at de er balsam for huden. Til og med Dennis er enig, for han slipper selvfølgelig ikke unna litt produkttesting når jeg først setter i gang, hehe!

Jeg skal nå gå i gang med å teste litt make-up produkter fra samme merke som dere kan finne HER, og hvis de er like gode som hudpleieproduktene kan jeg ikke gjøre annet enn å juble enda mer. Jeg lover å gi dere en update når jeg har dannet meg et inntrykk, og foreløpig har jeg klokketro på at jeg kommer til å bli fan! Jeg gleder meg!

Nå må jeg kaste meg rundt.. Betty er i byn og nå skal vi på date! Max kos ♥

Nyt kvelden, Lovelies. Jeg liker dere!

Annonse