Annonse

DEILIGE DR.MARTENS

Yo hotties ♥

Hva er vel en høst uten freshe boots, og hva er vel freshere en Dr. Martens? 

Jeg har alltid vært ekstremt skeptisk til nettopp Dr. Martens, men nå er jeg frelst. Det finnes ikke boots som er kulere, og jeg vurderer å klikke hjem både hvite og rosa, i tillegg til de klassiske sorte som selvfølgelig passer til alt. Dr. Martens har liksom en uendelig levetid, de passe alltid inn, og et par av disse skal gi antrekkene mine i høst en ekstra piff. 

Hva synes dere? Hot eller Not?

 1.HER 2.HER 3.HER 4.HER

Nå er jeg straks på vei ut døren… Agendaen er stappet før helgen, og viktigste punktet er å stemme. Bruk stemmeretten, folkens!

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor sinnsykt viktig det faktisk er å engasjere seg litt, og jeg gleder meg ekstremt mye til stortingsvalget neste uke. Ikke lenge til nå, og det er virkelig på høy tid med ny regjering. Jensemann har sittet på tronen lenge nok nå, og jeg håper vi får en ny leder i høysetet som kan komme med nye idéer og enda bedre løsninger. Vi trenger virkelig et friskt pust blandt nedfallsfrukt! 

Skrives senere, fininger!

Yo hotties ♥

What would a fall be without cool boots, and what could be cooler then a pair of Dr. Martens?

I have always been extremely skeptical of Dr. Martens, but now I love them. There are no boots that are cooler, and I’m considering clicking home both white and pink, in addition to the classic black. Dr. Martens has sort of an endless life, they always fit in, and a few pair of these will spice up my outfits this fall.

What do you think? Hot or Not? 

Annonse